Munkavállalás külföldön

It's my job to ensure successful project progress for future sustainability. It's my job to ensure successful project progress for future sustainability.

A Diehl tökéletes hely a globális karrierhez.

Jie Du, PMO-vezető, minden ügyfélprojektet felügyel és ellenőriz a Diehl Metallnál Kínában.

Globális karrierlehetőségek

A Diehl nemzetközi jelenléttel és helyi jelentőséggel bír. Célunk, hogy pozitív befolyást gyakoroljunk, és felelősséget vállaljunk ott, ahol tevékenységet folytatunk. Nálunk lehetősége van arra, hogy a világ különböző pontjain éljen, dolgozzon és szerezzen tapasztalatot.  

Egy globális család tagja lenni   

A Diehl nemzetközi szinten sikeres, ezt a helyi gyökereinek és a globális szerkezetének köszönheti. Vállalati részlegeink Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel- és Távol-Keleten működnek. Vegyük példaként a Diehl Metall-t: Az anyacég székhelye a franconiai Röthenbachban található, németországi telephelyekkel rendelkezik Berlinben, Teltowban és Zehdenickben, emellett a vállalati részleg nemzetközileg képviselt Besanconban, Siauges-Sainte-Marie-ben (Franciaország), Vuhsziban (Kína), Punében (India), São Pauloban (Brazília), és Meridenben (Amerikai Egyesült Államok). 

A Diehl nemzetközi családjának azonban ennél sokkal több tagja van, olyan országokban, mint Szingapúr, Mexikó, Lengyelország, Thaiföld, Egyesült Arab Emírségek, Brazília, Dánia, Ausztria, Egyesült Királyság, Olaszország, Belgium és Magyarország.

A Diehl számára természetes hogy gyakornokaink, szakértőink és felsővezetőink mind a család tagjaivá válhatnak, ha ezt szeretnék. Ez az oka annak, hogy a gyakornoki programjaink többsége külföldi megbízatással is jár, és a Tehetségek csoportjának lehetősége nyíljon arra, hogy tapasztalatot szerezzenek a különböző régiókban.

Munkavállalás külföldön Munkavállalás külföldön

Személyes lehetőségek világszerte

Előnyünkre válik, hogy multikulturális vállalat vagyunk, és szeretnénk, ha alkalmazottaink szélesíthetnék a látókörüket. Hogy ezt megkönnyítsük, a külföldön élőket segítő szolgálatunk átfogó támogatást nyújt külföldi tartózkodása alatt, és segíti a hazatérést.

Andrea Sorg jó példa arra, hogy a Diehl hogyan ösztönzi a külföldi munkatapasztalat szerzését. Még csak gyakornok volt, amikor kihasználta a Diehl által nyújtott lehetőséget, hogy új kultúrákat fedezzen fel, es kínai utazott dolgozni. Ma ő a Diehl Metering pénzügyi igazgatója Franciaországban.