Munkavállalás külföldön

It's my job to ensure successful project progress for future sustainability. It's my job to ensure successful project progress for future sustainability.

A Diehl tökéletes hely a globális karrierhez.

Jie Du, PMO-vezető, minden ügyfélprojektet felügyel és ellenőriz a Diehl Metallnál Kínában.

Globális karrierlehetőségek

A Diehl nemzetközi jelenléttel és helyi jelentőséggel bír. Célunk, hogy pozitív befolyást gyakoroljunk, és felelősséget vállaljunk ott, ahol tevékenységet folytatunk. Nálunk lehetősége van arra, hogy a világ különböző pontjain éljen, dolgozzon és szerezzen tapasztalatot.  

Egy globális család tagja lenni   

A Diehl nemzetközi szinten sikeres, ezt a helyi gyökereinek és a globális szerkezetének köszönheti. Vállalati részlegeink Európában, Észak- és Dél-Amerikában, a Közel- és Távol-Keleten működnek. Vegyük példaként a Diehl Metall-t: Az anyacég székhelye a franconiai Röthenbachban található, németországi telephelyekkel rendelkezik Berlinben, Teltowban és Zehdenickben, emellett a vállalati részleg nemzetközileg képviselt Besanconban, Siauges-Sainte-Marie-ben (Franciaország), Vuhsziban (Kína), Punében (India), São Pauloban (Brazília), és Meridenben (Amerikai Egyesült Államok). 

A Diehl nemzetközi családjának azonban ennél sokkal több tagja van, olyan országokban, mint Szingapúr, Mexikó, Lengyelország, Thaiföld, Egyesült Arab Emírségek, Brazília, Dánia, Ausztria, Egyesült Királyság, Olaszország, Belgium és Magyarország.

A Diehl számára természetes hogy gyakornokaink, szakértőink és felsővezetőink mind a család tagjaivá válhatnak, ha ezt szeretnék. Ez az oka annak, hogy a gyakornoki programjaink többsége külföldi megbízatással is jár, és a Tehetségek csoportjának lehetősége nyíljon arra, hogy tapasztalatot szerezzenek a különböző régiókban.

Munkavállalás külföldön Munkavállalás külföldön

Személyes lehetőségek világszerte

Előnyünkre válik, hogy multikulturális vállalat vagyunk, és szeretnénk, ha alkalmazottaink szélesíthetnék a látókörüket. Hogy ezt megkönnyítsük, a külföldön élőket segítő szolgálatunk átfogó támogatást nyújt külföldi tartózkodása alatt, és segíti a hazatérést.

Andrea Sorg jó példa arra, hogy a Diehl hogyan ösztönzi a külföldi munkatapasztalat szerzését. Még csak gyakornok volt, amikor kihasználta a Diehl által nyújtott lehetőséget, hogy új kultúrákat fedezzen fel, es kínai utazott dolgozni. Ma ő a Diehl Metering pénzügyi igazgatója Franciaországban.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.