Munkakultúra

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.

A vezetés azt jelenti: embereimnek példát mutatok, és mindig  ösztönzöm őket.

Danilowicz Thomas, termelésvezető, a rézbázisú ötvözetekből készült hidegen hengerelt szalagokért felelős a Diehl Metallnál Németországban.

A Diehl belülről merít ihletet

A Diehl egy globális cégcsoportként működő családi vállalkozás. A vállalat, ahol 16 000-nél is több ember dolgozik együtt, értékrendjét több mint 110 év hagyománya alapozza meg.

Hagyományokra épülő és jövőorientált

A Diehl egy erős hagyományokkal rendelkező vállalat. A vállalat technológiai kiválóságát és tapasztalatát múltjának köszönheti: történetünk 1902-ban kezdődött a németországi Nürnbergben. A vállalat székhelye most is itt található.

Bár ápoljuk örökségünket, semmi esetre sem ragadunk le a múltban. Hiszen tudjuk, hogy csak akkor küzdhetünk meg a jövő kihívásaival, ha lépést tartunk a fejlődéssel. A Diehl ezért munkaadóként a hagyományokra épít, de nyitott az új gondolatokra és gyakorlatokra is.

Egységes és sokszínű

Vállalati kultúránk a társadalmi összetartáson alapul, amit a munkatársainkba vetett bizalom jellemez. Elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, a kulturális különbségekkel együtt. Sokszínű vállalatunknál sokféle ember dolgozik. Üzleti egységeink révén elkötelezetten támogatjuk azokat a régiókat, ahol tevékenységet folytatunk.

MunkakultúraMunkakultúra

Bizalommal teli és támogató

Sikerünket alkalmazottainknak köszönhetjük. Olyan technológiákat hoznak létre, amelyek világszerte számtalan ember életét és munkáját javítják – még ha ez nem is tűnik fel első látásra. Ahhoz, hogy lehetővé tegyük ezt a nagyszerű hozzájárulást, személyes fejlődésük terén sok szabadságot és önállóságot biztosítunk nekik. Emellett szükség esetén célzott és személyre szabott intézkedésekkel támogatjuk őket.

A munkakörnyezetet lapos szervezeti felépítés, személyes kapcsolatok és minden munkatársunk aktív részvétele jellemzi. Meghallgatunk minden ötletet és javaslatot, valamint rendszeresen felméréseket végzünk, hogy kiderítsük munkatársaink véleményét. Munkavállalói magazinunk révén tájékoztatjuk őket a Diehl Csoport tevékenységeiről.