Munkakultúra

Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön. Gondoskodom arról, hogy a fém formát öltsön.

A vezetés azt jelenti: embereimnek példát mutatok, és mindig  ösztönzöm őket.

Danilowicz Thomas, termelésvezető, a rézbázisú ötvözetekből készült hidegen hengerelt szalagokért felelős a Diehl Metallnál Németországban.

A Diehl belülről merít ihletet

A Diehl egy globális cégcsoportként működő családi vállalkozás. A vállalat, ahol 16 000-nél is több ember dolgozik együtt, értékrendjét több mint 110 év hagyománya alapozza meg.

Hagyományokra épülő és jövőorientált

A Diehl egy erős hagyományokkal rendelkező vállalat. A vállalat technológiai kiválóságát és tapasztalatát múltjának köszönheti: történetünk 1902-ban kezdődött a németországi Nürnbergben. A vállalat székhelye most is itt található.

Bár ápoljuk örökségünket, semmi esetre sem ragadunk le a múltban. Hiszen tudjuk, hogy csak akkor küzdhetünk meg a jövő kihívásaival, ha lépést tartunk a fejlődéssel. A Diehl ezért munkaadóként a hagyományokra épít, de nyitott az új gondolatokra és gyakorlatokra is.

Egységes és sokszínű

Vállalati kultúránk a társadalmi összetartáson alapul, amit a munkatársainkba vetett bizalom jellemez. Elfogadjuk egymást olyannak, amilyenek vagyunk, a kulturális különbségekkel együtt. Sokszínű vállalatunknál sokféle ember dolgozik. Üzleti egységeink révén elkötelezetten támogatjuk azokat a régiókat, ahol tevékenységet folytatunk.

Munkakultúra Munkakultúra

Bizalommal teli és támogató

Sikerünket alkalmazottainknak köszönhetjük. Olyan technológiákat hoznak létre, amelyek világszerte számtalan ember életét és munkáját javítják – még ha ez nem is tűnik fel első látásra. Ahhoz, hogy lehetővé tegyük ezt a nagyszerű hozzájárulást, személyes fejlődésük terén sok szabadságot és önállóságot biztosítunk nekik. Emellett szükség esetén célzott és személyre szabott intézkedésekkel támogatjuk őket.

A munkakörnyezetet lapos szervezeti felépítés, személyes kapcsolatok és minden munkatársunk aktív részvétele jellemzi. Meghallgatunk minden ötletet és javaslatot, valamint rendszeresen felméréseket végzünk, hogy kiderítsük munkatársaink véleményét. Munkavállalói magazinunk révén tájékoztatjuk őket a Diehl Csoport tevékenységeiről.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.