Munka-magánélet egyensúly

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről. A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.

Apa lettem, és ezzel egyidejűleg elkezdtem építeni a karrierem. Egyiket sem bántam meg.

Tsoumakis Dino, szoftverfejlesztés vezető, modern Big-Data technológiákat és adatelemző rendszereket fejleszt a világ minden tájáról érkező ügyfelek részére a Diehl Meteringnél Németországban.

Egy munkahely, ahol érdemes dolgozni

Szeretnénk, ha élvezné a Diehlnél való munkát, és lehetővé szeretnénk tenni, hogy a munkahelyen kívül töltött szabadidő pihentető, gazdagító és kielégítő legyen alkalmazottaink számára. Üzleti egységeink számos programja és intézkedése ezt tűzte ki célul.

Hogyan teremti meg a Diehl a munka és a magánélet egyensúlyát?

Mi egy hagyományokra épülő vállalat vagyunk, ezért Ön és a családja sokat jelentenek számunkra. Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy munkavállalóink megtalálják a megfelelő egyensúlyt munkájuk és magánéletük között. Célunk, hogy megfelelő feltételeket biztosítsunk a munkavállalóinknak arra, hogy összehangolják a munkájukat és a szabadidejüket. Megegyezés szerint lehetséges a munkaidő rugalmas beosztása, és a különböző üzleti egységeink és a vállalati részlegeink számos programmal segítik Önt a munkahelyi és családi élete összehangolásában.

Íme néhány példa:

  • A Diehl Metall és a Diehl Defence közösen kínál üdülési programot a dolgozók gyermekeinek. Képzett személyzet biztosít sokszínű és változatos tevékenységeket a 3 és 13 év közötti fiataloknak, sok szórakozással és játékkal. Így a szülők annak tudatában dolgozhatnak, hogy gyermekeik jó kezekben vannak a nyári szünidő alatt.
  • Diehl Aviation különféle intézkedésekkel segíti a kisgyermekes szülőket: például üdülési programot biztosít gyermekeknek, emellett a vállalat helyeket tart fenn egy laupheimi bölcsődében.
  • Diehl Aviation gyermekbarát irodákat működtet a frankfurti, überlingeni és nürnbergi üzleti egységeiben – ezek teljesen felszerelt munkaterületek, ahova a kicsiket is magukkal hozhatják a szülők abban az esetben, ha a szokásos gyermekfelügyeleti módjukat váratlanul nem tudják igénybe venni.
  • Diehl Controls egy speciális programot indított el, ezt a Személyzeti Osztály szervezi a gyakornokokkal és a párhuzamos képzésben részt vevő diákokkal a Wangen im Allgäuban lévő üzleti egységünkben. A program keretében – amely HR Kitűnőségi Díjat nyert – a gyakornokok és a párhuzamos képzésben részt vevő tanulók „gondviselői hetet” terveznek, szerveznek és bonyolítanak le a munkavállalók gyermekei számára az iskolai szünidők alatt. 
  • Diehl Controls a mexikói Querétaróban lévő üzleti egységeiben rugalmas munkavégzési modellt vezetett be, emellett munka-magánéleti egyensúlyt segítő gyakorlatokat, fejlesztő projekteket és globális munkavégzési lehetőségeket valósít meg. Tudjuk, hogy az Ön tehetsége az egyik legfontosabb erőforrásunk. 
  • Diehl Metering az arnsbachi és nürnbergi üzleti egységeiben gyermekgondozási programokkal támogatja a munkavállalókat a hosszú szünidő alatt. Szakképzett személyzet biztosít zárt téri és szabadtéri tevékenységeket az 5-12 éves gyermekeknek.

Egy nagyszerű helyen dolgozhat

A nagyszerű munkakörülmények elhivatott és elégedett munkaerőt teremtenek. Különösen büszkék vagyunk díjainkra, amelyek a Diehl munkaadói kiválóságáról tanúskodnak. Íme, azoknak a díjaknak a listája, amelyeket a Diehl Csoport nyert el Németországban az elmúlt néhány évben.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.