Munka-magánélet egyensúly

A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről. A globális források védelme érdekében gondoskodom intelligens szoftvermegoldások kifejlesztéséről.

Apa lettem, és ezzel egyidejűleg elkezdtem építeni a karrierem. Egyiket sem bántam meg.

Tsoumakis Dino, szoftverfejlesztés vezető, modern Big-Data technológiákat és adatelemző rendszereket fejleszt a világ minden tájáról érkező ügyfelek részére a Diehl Meteringnél Németországban.

Egy munkahely, ahol érdemes dolgozni

Szeretnénk, ha élvezné a Diehlnél való munkát, és lehetővé szeretnénk tenni, hogy a munkahelyen kívül töltött szabadidő pihentető, gazdagító és kielégítő legyen alkalmazottaink számára. Üzleti egységeink számos programja és intézkedése ezt tűzte ki célul.

Hogyan teremti meg a Diehl a munka és a magánélet egyensúlyát?

Mi egy hagyományokra épülő vállalat vagyunk, ezért Ön és a családja sokat jelentenek számunkra. Különleges figyelmet fordítunk arra, hogy munkavállalóink megtalálják a megfelelő egyensúlyt munkájuk és magánéletük között. Célunk, hogy megfelelő feltételeket biztosítsunk a munkavállalóinknak arra, hogy összehangolják a munkájukat és a szabadidejüket. Megegyezés szerint lehetséges a munkaidő rugalmas beosztása, és a különböző üzleti egységeink és a vállalati részlegeink számos programmal segítik Önt a munkahelyi és családi élete összehangolásában.

Íme néhány példa:

  • A Diehl Metall és a Diehl Defence közösen kínál üdülési programot a dolgozók gyermekeinek. Képzett személyzet biztosít sokszínű és változatos tevékenységeket a 3 és 13 év közötti fiataloknak, sok szórakozással és játékkal. Így a szülők annak tudatában dolgozhatnak, hogy gyermekeik jó kezekben vannak a nyári szünidő alatt.
  • Diehl Aviation különféle intézkedésekkel segíti a kisgyermekes szülőket: például üdülési programot biztosít gyermekeknek, emellett a vállalat helyeket tart fenn egy laupheimi bölcsődében.
  • Diehl Aviation gyermekbarát irodákat működtet a frankfurti, überlingeni és nürnbergi üzleti egységeiben – ezek teljesen felszerelt munkaterületek, ahova a kicsiket is magukkal hozhatják a szülők abban az esetben, ha a szokásos gyermekfelügyeleti módjukat váratlanul nem tudják igénybe venni.
  • Diehl Controls egy speciális programot indított el, ezt a Személyzeti Osztály szervezi a gyakornokokkal és a párhuzamos képzésben részt vevő diákokkal a Wangen im Allgäuban lévő üzleti egységünkben. A program keretében – amely HR Kitűnőségi Díjat nyert – a gyakornokok és a párhuzamos képzésben részt vevő tanulók „gondviselői hetet” terveznek, szerveznek és bonyolítanak le a munkavállalók gyermekei számára az iskolai szünidők alatt. 
  • Diehl Controls a mexikói Querétaróban lévő üzleti egységeiben rugalmas munkavégzési modellt vezetett be, emellett munka-magánéleti egyensúlyt segítő gyakorlatokat, fejlesztő projekteket és globális munkavégzési lehetőségeket valósít meg. Tudjuk, hogy az Ön tehetsége az egyik legfontosabb erőforrásunk. 
  • Diehl Metering az arnsbachi és nürnbergi üzleti egységeiben gyermekgondozási programokkal támogatja a munkavállalókat a hosszú szünidő alatt. Szakképzett személyzet biztosít zárt téri és szabadtéri tevékenységeket az 5-12 éves gyermekeknek.

Egy nagyszerű helyen dolgozhat

A nagyszerű munkakörülmények elhivatott és elégedett munkaerőt teremtenek. Különösen büszkék vagyunk díjainkra, amelyek a Diehl munkaadói kiválóságáról tanúskodnak. Íme, azoknak a díjaknak a listája, amelyeket a Diehl Csoport nyert el Németországban az elmúlt néhány évben.