Újítás és szakértelem

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről. Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.

Sikerünk kulcsa a tudás és az erőforrások megosztása.

Strauß Benjamin, a Customer Solution Center vezetője, kiváló okos mérési megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinknek, beleértve az IoT-összekapcsolhatóságot és szoftvereket a Diehl Meteringnél Németországan. 

Üdvözöljük az innováció világában!

A Diehl első osztályú munkával első osztályú termékeket gyárt. Világszerte számos technológiai ágazat csúcsán helyezkedünk el – és mindent megteszünk azért, hogy megszilárdítsuk és növeljük versenyelőnyünket.

A technológia ösztönöz minket

Hagyományainkat tekintve technológiai vállalat vagyunk, a portfóliónk pedig minőséget és innovációs erőt jelent a világ piacain. Mindamellett tudjuk, hogy a technológiai vezető szerepet nem lehet biztosra venni, ezt minden egyes nap ki kell érdemelni.

Ez az oka annak, hogy szakismereteink bővítése érdekében már évek óta K+F tevékenységekbe fektetjük éves forgalmunk egytizedét. Meg vagyunk győzve arról, hogy az innováció és technikai szakértelem melletti elkötelezettségünk az egész cégcsoport és minden egyes alkalmazottunk javát szolgálja.

A jövőbeli trendekből lesznek a jövő technológiái

A Diehlnél végzett munka közben közvetlenül láthatja az átfogó képet – a globális megatrendeket, mint például az urbanizációt, az éghajlatváltozást és a digitális fejlődést, amelyek egész társadalmak életmódjára és munkamódszereire vannak hatással. Szoros figyelemmel kísérjük és értékeljük a megatrendeket, ugyanis ezek alapján azonosítjuk és határozzuk meg jövőbeli kutatási és fejlesztési programjaink prioritásait. Jövőbeli trendeknek nevezzük az elemzések eredményeképp meghatározott elsődleges tevékenységi területeket.

Alkalmazottaink folyamatosan vizsgálják ezeket a jövőbeli trendeket – például big data, változó munkahelyi környezet, vagy okos élet – és arra törekednek, hogy újításaikkal világszerte egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyék az emberek életét, eközben pedig bővítsék üzleti portfóliónkat. Ha többet szeretne tudni a jövőbeli trendekről és az e téren vállalt feladatainkról, kattintson ide .