Újítás és szakértelem

Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről. Az okos mérés adta lehetősek megvalósításával gondoskodom a források átfogó védelméről.

Sikerünk kulcsa a tudás és az erőforrások megosztása.

Strauß Benjamin, a Customer Solution Center vezetője, kiváló okos mérési megoldásokat és szolgáltatásokat kínál ügyfeleinknek, beleértve az IoT-összekapcsolhatóságot és szoftvereket a Diehl Meteringnél Németországan. 

Üdvözöljük az innováció világában!

A Diehl első osztályú munkával első osztályú termékeket gyárt. Világszerte számos technológiai ágazat csúcsán helyezkedünk el – és mindent megteszünk azért, hogy megszilárdítsuk és növeljük versenyelőnyünket.

A technológia ösztönöz minket

Hagyományainkat tekintve technológiai vállalat vagyunk, a portfóliónk pedig minőséget és innovációs erőt jelent a világ piacain. Mindamellett tudjuk, hogy a technológiai vezető szerepet nem lehet biztosra venni, ezt minden egyes nap ki kell érdemelni.

Ez az oka annak, hogy szakismereteink bővítése érdekében már évek óta K+F tevékenységekbe fektetjük éves forgalmunk egytizedét. Meg vagyunk győzve arról, hogy az innováció és technikai szakértelem melletti elkötelezettségünk az egész cégcsoport és minden egyes alkalmazottunk javát szolgálja.

A jövőbeli trendekből lesznek a jövő technológiái

A Diehlnél végzett munka közben közvetlenül láthatja az átfogó képet – a globális megatrendeket, mint például az urbanizációt, az éghajlatváltozást és a digitális fejlődést, amelyek egész társadalmak életmódjára és munkamódszereire vannak hatással. Szoros figyelemmel kísérjük és értékeljük a megatrendeket, ugyanis ezek alapján azonosítjuk és határozzuk meg jövőbeli kutatási és fejlesztési programjaink prioritásait. Jövőbeli trendeknek nevezzük az elemzések eredményeképp meghatározott elsődleges tevékenységi területeket.

Alkalmazottaink folyamatosan vizsgálják ezeket a jövőbeli trendeket – például big data, változó munkahelyi környezet, vagy okos élet – és arra törekednek, hogy újításaikkal világszerte egyszerűbbé és biztonságosabbá tegyék az emberek életét, eközben pedig bővítsék üzleti portfóliónkat. Ha többet szeretne tudni a jövőbeli trendekről és az e téren vállalt feladatainkról, kattintson ide .

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.