Munka

It's my job to make sure that everything runs smoothly in Active Sourcing. It's my job to make sure that everything runs smoothly in Active Sourcing.

Büszke vagyok arra, hogy részese lehetek a vállalati sikertörténetnek.

Nadine Karnbaum, Junior Recruiter Corporate Talent Acquisition, is responsible for approaching candidates directly.

Munkahely a hagyományok és a jövő tükrében

Üzleti tevékenységünk és egymással való kommunikációnk alapvető elemei az átláthatóság, a becsületesség és az igazságosság. Büszkék vagyunk munkavállalóink elhivatottságára és lojalitására, és úgy érezzük, hogy ők is büszkék a vállalatra. Ügyelünk arra, hogy a mindennapi munkája részét képezzék az elismerések és a kihívások – világosan meghatározott célokkal és olyan munkakörnyezetben dolgozhat, amely értékeli a professzionalizmust és az innovatív gondolkodást.

 • Munkakultúra Munkakultúra

  Munkakultúra

  A Diehl-nél lenyűgöző technológiákkal dolgozunk, ugyanakkor stabilitásra és bizalomra épülő, egyedülálló vállalati hagyomány részesei lehetünk.

  Olvasás
 • Munka-magánélet egyensúly Munka-magánélet egyensúly

  Munka-magánélet egyensúly

  A munka az élet fontos része – ám az élet ennél többről szól. A Diehl sokat tesz azért, hogy a kettő összhangban legyen.

  Olvasás
 • Egészség és biztonság Egészség és biztonság

  Egészség és biztonság

  Az egyik legfontosabb dolog munkatársaink egészsége és biztonsága. További információk átfogó egészségvédelmi és biztonsági szabályzatunkról.

  Olvasás
 • Újítás és szakértelem Újítás és szakértelem

  Újítás és szakértelem

  Sikerünk azon alapul, hogy ismerjük a különböző műszaki területek legkorszerűbb vívmányait. Olvassa el, mit teszünk e hagyomány fenntartásáért.

  Olvasás
 • Munkavállalás külföldön Munkavállalás külföldön

  Munkavállalás külföldön

  A Diehl egy globálisan aktív vállalat, így lehetőséget ad arra, hogy a világ számos régióját felfedezze, ott éljen és dolgozzon.

  Olvasás