Munka

Büszke vagyok arra, hogy részese lehetek a vállalati sikertörténetnek.

Nadine Karnbaum, Junior Recruiter Corporate Talent Acquisition, is responsible for approaching candidates directly.

Munkahely a hagyományok és a jövő tükrében

Üzleti tevékenységünk és egymással való kommunikációnk alapvető elemei az átláthatóság, a becsületesség és az igazságosság. Büszkék vagyunk munkavállalóink elhivatottságára és lojalitására, és úgy érezzük, hogy ők is büszkék a vállalatra. Ügyelünk arra, hogy a mindennapi munkája részét képezzék az elismerések és a kihívások – világosan meghatározott célokkal és olyan munkakörnyezetben dolgozhat, amely értékeli a professzionalizmust és az innovatív gondolkodást.

 • Munkakultúra Munkakultúra

  Munkakultúra

  A Diehl-nél lenyűgöző technológiákkal dolgozunk, ugyanakkor stabilitásra és bizalomra épülő, egyedülálló vállalati hagyomány részesei lehetünk.

  Olvasás
 • Munka-magánélet egyensúly Munka-magánélet egyensúly

  Munka-magánélet egyensúly

  A munka az élet fontos része – ám az élet ennél többről szól. A Diehl sokat tesz azért, hogy a kettő összhangban legyen.

  Olvasás
 • Egészség és biztonság Egészség és biztonság

  Egészség és biztonság

  Az egyik legfontosabb dolog munkatársaink egészsége és biztonsága. További információk átfogó egészségvédelmi és biztonsági szabályzatunkról.

  Olvasás
 • Újítás és szakértelem Újítás és szakértelem

  Újítás és szakértelem

  Sikerünk azon alapul, hogy ismerjük a különböző műszaki területek legkorszerűbb vívmányait. Olvassa el, mit teszünk e hagyomány fenntartásáért.

  Olvasás
 • Munkavállalás külföldön Munkavállalás külföldön

  Munkavállalás külföldön

  A Diehl egy globálisan aktív vállalat, így lehetőséget ad arra, hogy a világ számos régióját felfedezze, ott éljen és dolgozzon.

  Olvasás