Kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések

A karrier oldalon igyekszünk minél alaposabb tájékoztatást adni mindenről, amit tudnia kell a pályázatához. Ha további kérdései vannak, kérem, alul olvassa át a GYIK-et, ami a tájékozódás megkönnyítése érdekében általános témákra van osztva. 

 • Milyen módon javasolt beküldeni a pályázatokat?

  Mindegyik pályázatot ugyanolyan körültekintéssel vizsgáljuk meg, ám mindenki számára az a legegyszerűbb, ha a jelentkezéshez az online pályázási eszközt használja. Kérem, vegye figyelembe, hogy ez az eszköz csak németországi üzleti egységekbe való jelentkezéshez áll rendelkezésre. Nemzetközi üzleti egységek esetén, kérem, lépjen kapcsolatba  a helyi toborzóval.

 • Hol találom a betöltetlen pozíciókat a Diehlnél?

  A karrier oldal álláskeresői portálján találhatja meg a Diehlnél lévő betöltetlen pozíciókat. Mindemellett szívesen fogadunk nyílt pályázatokat is.

 • Mit kell a pályázatomnak mindenféleképpen tartalmaznia?

  Kötelező a motivációs levél, az önéletrajz és minden vonatkozó tanúsítvány (középiskolai bizonyítvány, diploma, doktori bizonyítvány, munkaviszonyról szóló igazolás, további képzés igazolása stb.).

 • Beküldés után szerkeszthetem a pályázatomat?

  Igen, az online pályázatkezelő rendszerünkben, személyes pályázói oldalán bármikor áttekintheti a pályázatát. Ha elfelejtett valamit, vagy észrevesz egy hibát a pályázatában, akkor a személyes profilját módosítani tudja. Emellett további adatokat is feltölthet, hogy több információt adjon a toborzónak.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.