Kérdések és válaszok

Gyakran ismételt kérdések

A karrier oldalon igyekszünk minél alaposabb tájékoztatást adni mindenről, amit tudnia kell a pályázatához. Ha további kérdései vannak, kérem, alul olvassa át a GYIK-et, ami a tájékozódás megkönnyítése érdekében általános témákra van osztva. 

 • Milyen módon javasolt beküldeni a pályázatokat?

  Mindegyik pályázatot ugyanolyan körültekintéssel vizsgáljuk meg, ám mindenki számára az a legegyszerűbb, ha a jelentkezéshez az online pályázási eszközt használja. Kérem, vegye figyelembe, hogy ez az eszköz csak németországi üzleti egységekbe való jelentkezéshez áll rendelkezésre. Nemzetközi üzleti egységek esetén, kérem, lépjen kapcsolatba  a helyi toborzóval.

 • Hol találom a betöltetlen pozíciókat a Diehlnél?

  A karrier oldal álláskeresői portálján találhatja meg a Diehlnél lévő betöltetlen pozíciókat. Mindemellett szívesen fogadunk nyílt pályázatokat is.

 • Mit kell a pályázatomnak mindenféleképpen tartalmaznia?

  Kötelező a motivációs levél, az önéletrajz és minden vonatkozó tanúsítvány (középiskolai bizonyítvány, diploma, doktori bizonyítvány, munkaviszonyról szóló igazolás, további képzés igazolása stb.).

 • Beküldés után szerkeszthetem a pályázatomat?

  Igen, az online pályázatkezelő rendszerünkben, személyes pályázói oldalán bármikor áttekintheti a pályázatát. Ha elfelejtett valamit, vagy észrevesz egy hibát a pályázatában, akkor a személyes profilját módosítani tudja. Emellett további adatokat is feltölthet, hogy több információt adjon a toborzónak.