Hogyan jelentkezhet?

It's my job to cultive talents for the future of automotive innovations. It's my job to cultive talents for the future of automotive innovations.

A Diehl nemzetközi jellege fontos szempont volt számomra a jelentkezésnél.

Yinghan Yang, HR specialista, tréningeket szervez a Diehl Metallnál Kínában.

Tegye meg az első lépést a jövője felé a Diehl segítségével

Minden út az első lépéssel kezdődik. Ami a jövőbeli karrierjét illeti a Diehl-nél, a jelentkezés az első lépés. Ismerje meg a jelentkezési követelményeket és folyamatokat, hogy a helyes irányban induljon el.

Hogyan kezdjen neki?

Alapvetően két módon pályázhat hozzánk: Online az álláskeresői portálunkon – csak Németországban érhető el – vagy e-mailben. Az első mód gyorsabb és egyszerűbb mindkét fél számára. Az alábbi dokumentumokat kell mindenképp elküldenie a pályázatával:

  • motivációs levél
  • önéletrajz
  • iskolai bizonyítványok (ha vannak)

Ha már van szakmai tapasztalata, kérem, csatolja:

  • képesítés hivatalos tanúsítványa
  • munkaviszonyról szóló igazolás (ha rendelkezésre áll)

Mindig tartsa szem előtt a következő elvet: Írjon annyit, amennyire szükség van, amilyen kis terjedelemben csak lehetséges. Legyen tömör, egyszerű és precíz. Ha tetszik nekünk a pályázata, akkor egy személyes találkozón bemutatkozunk Önnek, és jobban megismerjük a személyiségét, a készségeit és munkatapasztalatait.

Egyszerre több különböző munkaajánlatra is pályázhat nálunk. Értékeljük a kezdeményező embereket, ezért szívesen fogadunk nyílt pályázatokat is abban az esetben, ha az álláskeresői portálunkon jelenleg nincs olyan ajánlat, ami Önnek megfelelő.  Pályázatát megőrizzük arra az esetre, ha megnyílna egy megfelelő pozíció. A szakmai gyakorlatra vagy diplomamunkára jelentkezőknek a kért kezdési időpont előtt 3-6 hónappal kell kapcsolatba lépni velünk.

Jelentkezés e-mailben és az álláskeresői portálunkon

A karrier oldalon lévő álláskeresői portál a legegyszerűbb módja annak, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Ott megtalálhatja a Diehl jelenleg betöltetlen pozícióit. Az álláshirdetés alján olvashatja a toborzásért felelős személy nevét. Németországi pályázatok esetén használja az álláskeresői portált, közvetlenül az online álláshirdetés pályázási hivatkozásán keresztül. Kérem, ügyeljen arra, hogy a fent leírt összes szükséges dokumentumot feltöltse.

Pályázatát bármikor megtekintheti személyes pályázói oldalán. Egy időben több állásajánlatra is jelentkezhet, ezért ha esetleg Ön vagy mi elutasítunk egy lehetőséget, az csak a kérdéses állásra fog vonatkozni.

Kérem, tartsa szem előtt, hogy nincs lehetőség ideiglenes mentésre, hogy azt később javítsa vagy máskor folytassa. Azonban nem kell aggódnia. Az űrlap nagyon rövid, ezért a jelentkezés egyszerre kitölthető. Ha elfelejtett valamit, vagy észrevesz egy hibát a pályázatában, akkor a személyes adatait később módosíthatja.

Kérjük az állásajánlaton feltűntetett kapcsolattartói e-mail címre küldje pályázatát PDF formátumban, az adottadott üzleti egység kapcsolattartójának .

Az álláskeresői portál nem használható a Németországon kívüli állásjelentkezésekhez. Ilyen esetekben a munkaleírásban megnevezett felelős toborzónak címzett e-mailben pályázzon.

Mi történik ezután?

A Diehl igyekszik a teljes folyamatot minél egyszerűbbé tenni az Ön számára. Ha pályázni szeretne egy állásra, akkor az álláshirdetéstől csak egy rövid út vezet az állásra való jelentkezésig.

A pályázata átvételét követően hamarosan küldünk Önnek egy megerősítő e-mailt. Ezzel egy időben továbbítjuk a pályázatát a felelős toborzónak, aki – az adott vezetővel együtt – áttekinti a dokumentumokat. A toborzó ezt követően felveszi Önnel a kapcsolatot.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.