Jelentkezés

It's my job to make sure that our international projects are a success.It's my job to make sure that our international projects are a success.

Az önéletrajzom beadása utáni harmadik héten már itt dolgoztam.

Frederik Rauhut, Head of Department, is responsible for the relocation of stamping processes at Diehl Metall in Germany.

Jenetkezzen most és legyen része sikertörténetünknek!

A Diehl egy hagyományokra épülő, ám jövőorientált vállalat, így szívesen látja azokat, akik két lábbal állnak a földön, ugyanakkor fejleszteni szeretnék a bennük rejlő lehetőségeket. Olyan munkatársakat keresünk, akik már a kezdetektől felelősséget vállalnak, és akiknek az ötletei biztosítják, hogy hosszú távon a technológiában mindig egy lépéssel előrébb járjunk. A Diehl partneri kapcsolatai tartósak – gyakran felölelik az egész pályafutást.

 • Hogyan jelentkezhet?

  Tudjon meg többet a jelentkezési követelményekről és folyamatokról a Diehl-nél folytatott pályafutása sikeres első lépéséhez.

  Olvasás
 • Nyílt pályázat

  Nem talál most Önhöz illő állásajánlatot online? Küldje el pályázatát konkrét pozíció nélkül, és győzzön meg minket arról, hogy illünk egymáshoz.

  Olvasás
 • Kérdések és válaszok

  Számos kérdés felmerül a pályázás során – alább csokorba gyűjtöttük a válaszokat a leggyakoribbakra.

  Olvasás
 • Állásbörzék és rendezvények

  Szerezzen tapasztalatot a vállalatunkról első kézből. Látogassa meg a Diehl-t a környékén rendezett állásbörzéken vagy rendezvényeken.

  Olvasás
 • Kapcsolat

  További kérdései vannak a jelentkezésével kapcsolatban? Itt megtalálhatja a megfelelő személyt a kérdéséhez.

  Olvasás