Vezetőfejlesztés

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek. Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.

A Diehl kitűnő munkaadó az átstartoláshoz.

Prinz Christiane, kontrollingvezető, Diehl AKO & Head of Finance & Controlling DCS, a két cég, a Diehl AKO Stiftung & Co. KG és a Diehl Connectivity Solutions GmbH kontrollingügyeiért felelős Németországban. 

A kitűnőnél is jobbat

A technológiai szakértelem elengedhetetlen a Diehl számára – de ahhoz, hogy a globális piacokon is sikereket érjünk el, ugyanolyan fontos a páratlanul motivált és képzett vezetőség. Ez a vezetőfejlesztés célja.

Összehangolt fejlesztési intézkedések 

Azokban technikai ágazatokban, ahol a Diehl tevékenységet folytat, legalább annyira sokszínűek a munkakörök, mint részlegeink. Az irányítással foglalkozó területeken – mint például a könyvelés, a pénzügyek és kontrolling, személyzeti ügyek, beszerzés és IT – már más a helyzet. Itt a feladatkörök a vállalati részlegtől függetlenül hasonlítanak egymáshoz.

Ez az oka annak, hogy fiatal szakembereinket csoportszinten támogatjuk ezeken a területeken. Így javítjuk a foglalkoztathatósági esélyeiket, és nemzetközi lehetőségeket nyitunk meg előttük. Végső soron otthon is és külföldön is szívesebben töltjük be a különböző szinteken lévő pozíciókat saját dolgozóinkkal.

Vezetőfejlesztés Vezetőfejlesztés

Hogyan működik? 

A vezetőfejlesztés kereskedelmi személyzetünkre összpontosít. A felsővezetőkből álló tanácsok rendszeresen megosztják információikat és tapasztalataikat, hogy  csoportszinten támogathassák a tehetséges alkalmazottakat, akár beosztottként, akár vezetőként dolgoznak.

Aktív tehetséggondozással biztosítjuk, hogy az ígéretes képességekkel rendelkező alkalmazottaink optimálisan fejlődhessenek, továbbá elérhetővé teszi a világszerte megjelenő karrierlehetőségeket és képzéseket a pénzügy / kontrolling, személyzeti ügyek, beszerzés és IT területein.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.