Vezetőfejlesztés

Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.Gondoskodom arról, hogy döntések csak megalapozott tényszámok alapján születhessenek.

A Diehl kitűnő munkaadó az átstartoláshoz.

Prinz Christiane, kontrollingvezető, Diehl AKO & Head of Finance & Controlling DCS, a két cég, a Diehl AKO Stiftung & Co. KG és a Diehl Connectivity Solutions GmbH kontrollingügyeiért felelős Németországban. 

A kitűnőnél is jobbat

A technológiai szakértelem elengedhetetlen a Diehl számára – de ahhoz, hogy a globális piacokon is sikereket érjünk el, ugyanolyan fontos a páratlanul motivált és képzett vezetőség. Ez a vezetőfejlesztés célja.

Összehangolt fejlesztési intézkedések 

Azokban technikai ágazatokban, ahol a Diehl tevékenységet folytat, legalább annyira sokszínűek a munkakörök, mint részlegeink. Az irányítással foglalkozó területeken – mint például a könyvelés, a pénzügyek és kontrolling, személyzeti ügyek, beszerzés és IT – már más a helyzet. Itt a feladatkörök a vállalati részlegtől függetlenül hasonlítanak egymáshoz.

Ez az oka annak, hogy fiatal szakembereinket csoportszinten támogatjuk ezeken a területeken. Így javítjuk a foglalkoztathatósági esélyeiket, és nemzetközi lehetőségeket nyitunk meg előttük. Végső soron otthon is és külföldön is szívesebben töltjük be a különböző szinteken lévő pozíciókat saját dolgozóinkkal.

VezetőfejlesztésVezetőfejlesztés

Hogyan működik? 

A vezetőfejlesztés kereskedelmi személyzetünkre összpontosít. A felsővezetőkből álló tanácsok rendszeresen megosztják információikat és tapasztalataikat, hogy  csoportszinten támogathassák a tehetséges alkalmazottakat, akár beosztottként, akár vezetőként dolgoznak.

Aktív tehetséggondozással biztosítjuk, hogy az ígéretes képességekkel rendelkező alkalmazottaink optimálisan fejlődhessenek, továbbá elérhetővé teszi a világszerte megjelenő karrierlehetőségeket és képzéseket a pénzügy / kontrolling, személyzeti ügyek, beszerzés és IT területein.