Személyes fejlődés

Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit. Biztosítom légi fuvarozási megoldásaink jövőbeni sikereit.

Következetesen fejlesztem önmagam, hogy újabb és újabb feladatokat vállalhassak.

Rocholl Sandra, Minőségbiztosítási vezető, repülőgépek világítási és ellenőrzési rendszereinek kiváló minőségéért felel a Diehl Aviationsnél Németországban.

A tehetségek felemelése

Az alapos képzés és fejlesztés rendkívül fontos a Diehl számára. Régóta tudjuk, hogy a demográfiai változások éveiben mennyire fontos a magasan képzett munkaerő. Két célt szeretnénk elérni: meg szeretnénk nyerni a szakértő munkakezdők bizalmát, de erőfeszítéseinkkel mindenekfelett biztosítani szeretnénk, hogy képzett alkalmazottaink meg tudjanak birkózni a jövő kihívásaival.

Programjaink

Szakértőinket és menedzsereinket egyéni programokban képezzük, és teljes mértékben bevonjuk őket a vállalat munkájába. Azonosítjuk a vállalati részlegek és az egész vállalat szintjén kiemelkedő tehetségeket. A tehetséges alkalmazottak különleges képzést kapnak, és felkészítjük őket a speciális feladatokra. Megmutatjuk nekik, hogy a Diehl Csoporton belül milyen lehetőségeik vannak a fejlődésre, és gondoskodunk arról, hogy megszerezzék a szükséges képességeket és készségeket. Így sikerül elérni azt a célunkat, hogy a megüresedett vezetői és igazgatói pozíciók kétharmadát a saját személyzetünkkel töltsük fel. 

Személyes fejlődés Személyes fejlődés

Oktatás és kiegészítő képzés

A Diehl támogatja alkalmazottai készségfejlesztését, különös tekintettel a továbbképzésre. Támogatjuk például a munkahelyen kívüli oktatási programokat, és lehetővé tesszük, hogy a képzett alkalmazottak szakmai mesterképzésben tovább fejlődjenek. Alkalmazottaink és menedzsereik a rendszeres értékelő interjúk során beszélik meg, hogy egyéni fejlesztési tervük keretében mik a további képzés és oktatás következő lépései.

Rendszeres szemináriumok, munkaértekezletek és képzések szervezésével biztosítjuk, hogy az alkalmazottaink folyamatosan bővítsék kompetenciáikat és készségeiket – és tervszerűen, szakmai és személyes szinten egyaránt fejlődjenek. Idegen nyelvi kurzusokat indítunk, prezentációs tréningeket, szoftverhasználati tréningeket, technikai kurzusokat, munkahelyi biztonságról és egészségvédelemről szóló szemináriumokat, minőségbiztosítási, elsősegély-nyújtási kurzusokat szervezünk, és számos egyéb lehetőséget biztosítunk a továbbképzésre.

Egy munkaadó – sok munkahely

Tudjuk, hogy a munkahely változása nagyban szélesítheti alkalmazottaink szakmai szemléletmódját, és felkészítheti őket a jövőbeli feladatokra és felelősségekre. Ennélfogva szívesen keresünk másik munkakört bárkinek, aki ezt szeretné: cégcsoportunk világszerte rengeteg különböző tevékenységet folytat üzleti egységeiben, így a nálunk vállalt karrier olyan sokszínűvé tehető a külföldi megbízatásokkal, ami más esetben csak a munkahelyváltással lenne lehetséges.   

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.