Mentorálási programok

Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen. Gondoskodom arról, hogy sok készülék egy nyelvet beszéljen.

A személyes támogatás a Diehlnél sokat segített nekem.

Bosnjak Boris, szoftvermérnök, intelligens megoldásokat fejleszt ki a Diehl Connectivity Solutions GmbH számára Németországban.

A tapasztalat és a tehetség párbeszéde

A Diehl új munkavállalóit egy évig egy tapasztalt szakember és felsővezető segíti. Ez a Diehl mentori programjának alapelve. És működik is: A mentorálás mindkét fél számára előnyöket jelent.

A mentorálás célja 

Az egyéves mentorálás a csoporton belüli tudásátadás nagyszerű eszköze – ugyanis már az elejétől mindkét fél előnyére válik.

A mentorált személy

megtanulja megérteni és értékelni saját készségeit;

segítséget kap munkája végzéséhez;

önbizalmat szerez ahhoz, hogy megkeresse saját útját, valamint erőt kap, hogy határozottan és céltudatosan elinduljon ezen az úton;

egy lendületet és kapcsolatokat biztosító hálózat részévé válik;

a mentortól az év végén összefoglaló visszajelzést kap szakmai és személyes készségeiről, a benne rejlő lehetőségekről és a fejlődés javasolt irányairól.

A mentor

új szemszögből származó ötleteket és közreműködést kap;

lehetőséget kap arra, hogy elgondolkozzon a munkáján;

fejleszti szociális és kommunikációs kompetenciáit, és bővíti a személyes hálózatát a csoportban.

A Diehl különösen fontosnak tartja a mentorálást. Az egyéni jellemzőktől, például az érdeklődési körtől, a jelentkező tehetséggondozó csoportjától, vagy a gyakornoki programban való előzetes részvételtől függ, hogy kit választunk ki mentorálásra. Tájékoztassa a menedzserét, ha jelentkezni szeretne.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.