Diehl szakértői csoport

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről. Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.

A tapasztalatcsere és az együttműködés az innováció ugródeszkája.

Dr. Barenz Joachim, vezető mérnök és műszaki menedzser, az infravörös mozgásérzékelő rendszerekért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

A technikai szakértelem összehangolása

A Diehl Szakértői Csoport révén elősegítjük a vállalaton belüli szakmai együttműködést. A csoportban technikai szakértőink személyes és szakmai készségeket fejlesztenek, valamint a saját és a csoport előnyére használják stratégiailag értékes tudásukat.

Hogyan biztosítjuk a technológiai vezetést 

A Diehl Csoport legértékesebb erőforrása a magasan képzett munkaerő. Képzett vezetőink mellett különösen technikai szakértőink feladata, hogy ötleteikkel és fejlesztéseikkel erősítsék a modern élet és munka területein mutatott technológiai vezető szerepünket. Ezért a Diehl legalább olyan fontosnak tartja a szakértőink támogatását a tehetséggondozó csoportokban, mint a vezetők támogatását. A program két-három évig tart, rendszeres szemináriumokat foglal magában, és az egész vállalatnál igénybe vezető. 

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.