Diehl szakértői csoport

Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.Gondoskodom innovatív és hatékony védelmi technológiák fejlesztéséről.

A tapasztalatcsere és az együttműködés az innováció ugródeszkája.

Dr. Barenz Joachim, vezető mérnök és műszaki menedzser, az infravörös mozgásérzékelő rendszerekért felelős a Diehl Defence-nél Németországban.

A technikai szakértelem összehangolása

A Diehl Szakértői Csoport révén elősegítjük a vállalaton belüli szakmai együttműködést. A csoportban technikai szakértőink személyes és szakmai készségeket fejlesztenek, valamint a saját és a csoport előnyére használják stratégiailag értékes tudásukat.

Hogyan biztosítjuk a technológiai vezetést 

A Diehl Csoport legértékesebb erőforrása a magasan képzett munkaerő. Képzett vezetőink mellett különösen technikai szakértőink feladata, hogy ötleteikkel és fejlesztéseikkel erősítsék a modern élet és munka területein mutatott technológiai vezető szerepünket. Ezért a Diehl legalább olyan fontosnak tartja a szakértőink támogatását a tehetséggondozó csoportokban, mint a vezetők támogatását. A program két-három évig tart, rendszeres szemináriumokat foglal magában, és az egész vállalatnál igénybe vezető.