Fejlesztés

Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról. Komplex megoldásokkal gondoskodom a pontos szállításról.

Rengeteg támogatást kapok a szakmai fejlődésemhez.

Mezei Gergö, logisztikai vezető, a Diehl Aviation magyarországi vállalatának logisztikai folyamataiért felelős.

Nagyszerű karrierlehetőségek

A Diehl-nél tehetséges, ambiciózus és tettre kész emberek dolgoznak. Alkalmazottaink és a vállalat egészének előnyére válik, ha optimálisan kihasználjuk e jellemvonásokat. Ezért vállalati részlegeink és a Diehl Csoport számos fejlesztési programot nyújtanak, amelyek segítségével megkeresik és támogatják azokat az alkalmazottakat, akikben nagy lehetőségek rejlenek.

 • Személyes fejlődés Személyes fejlődés

  Személyes fejlődés

  További információk fejlesztési programjaink alapvető elveiről és céljairól, és arról, hogy hogyan használhatja ki ezeket.

  Olvasás
 • Diehl szakértői csoport Diehl szakértői csoport

  Diehl szakértői csoport

  A Diehl Szakértői Csoportjai a legtapasztaltabb munkatársak szoros együttműködésével biztosítják és bővítik atechnológiai kompetenciánkat.

  Olvasás
 • Tehetségek Csoportja Tehetségek Csoportja

  Tehetségek Csoportja

  A Diehl a vezetői pozíciók többségét a régebb óta nálunk dolgozó alkalmazottakkal tölti fel – a megfelelő személyeket a Tehetségek Csoportja nevű program segítségével találjuk meg.

  Olvasás
 • Mentorálási programok Mentorálási programok

  Mentorálási programok

  A mentori program összeköti a különböző generációkba tartozó alkalmazottakat, gondoskodva a hatékony tudásátadásról és a friss ötletekről.

  Olvasás
 • Vezetőfejlesztés Vezetőfejlesztés

  Vezetőfejlesztés

  A vezetőfejlesztés a nem műszaki területeken támogatja szakértőinket és cégcsoport-szintű betekintést nyújt a vállalat működésébe.

  Olvasás

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.