Tanulók

A szakmai gyakorlattól a szakdolgozatig

Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről. Nemzetközi csapatommal együtt gondoskodunk a megoldásaink érvényesítéséről és teljesíthetőségéről.

Már diákként a Diehllel együtt terveztem a karrieremet.

Gottschalk Roland, Head of Section Validation & Approvals és csapata 100%-os ügyfélelégedettséget akar garantálni a Diehl Metering által kifejesztett megoldásainkkal szemben.

Tesztelje a tudását

A Diehl-nek szüksége van olyan tanulókra, akik előre gondolkodnak - nekik pedig előnyükre válik a Diehl. Ha azt szeretné, hogy az első munkatapasztalata értékes legyen, valamint hogy kiegészítse és gazdagítsa a felsőfokú tanulmányait – és talán a jövőbeli karrierjét is megalapozza –, érdemes fontolóra vennie az általunk nyújtott izgalmas lehetőségeket.

Miért fontosak a tanulók a Diehl számára?

A Diehl a modern élet és munka számos területén szeretné formálni a jövő technológiáját. E nagyra törő ambíció eléréséhez már ma meg kell szólítanunk a jövő szakembereit. Ezért a különböző egyetemekkel való együttműködés révén kötelezettséget vállalunk, és vonzó lehetőségeket nyújtunk a tanulóknak a diploma megszerzése előtt és közvetlenül utána.

A lap alján bővebben olvashat a tanulókkal való együttműködési programjainkról.

Tanulók Tanulók

All Options for Students at a Glance

Szerintünk személyesen lehet a legjobban megismerkedni egymással. Ezért rendszeresen lehetővé tesszük fiatal tanulók számára az üzleti egységeink meglátogatását. Erre egy példa a Nürnberg nagyvárosi régiójában rendezett Praxistage (gyakorlati napok), amit a Metering és a Metall vállalati részlegek a Georg Simon Ohm Alkalmazott Tudományi Egyetemmel (TH Nürnberg) együttműködve szerveznek.

Az állásbörzéken, amelyeket körülbelül egy tucat német egyetem rendez meg, mindig szívesen beszélünk az érdeklődőkkel. Ezen felül a tanulóknak gyakorlati támogatást is adunk azzal, hogy ingyenesen felkészítjük őket az állások megpályázására.

A Diehl Szponzori Programok keretében szakértőink és vezetőink mentorként segítenek tanulókat. A tanulók rendszeres kapcsolatban állnak az oktatóikkal. A szponzorált tanulók gyakornoki munkát végezhetnek nálunk, és meghívjuk őket a vállalat rendezvényeire, például a Diáknapra. A nürnbergi régióban élő tanulóink szemeszterenként egy alkalommal találkoznak, hogy közelebbről is megismerkedhessenek cégcsoportunkkal, és kapcsolatokat építhessenek. 

Már hosszú ideje támogatjuk az RWTH Aachen University, a TH Nürnberg és a Friedrich-Alexander Universität Erlangen-Nürnberg különösen jó adottságú és tehetséges tanulóit – a Diehl növendékeinek tekintjük őket és pénzügyi segítséget is nyújtunk nekik. Még Diehl-díj is van: A FAU egyetem a végzősök közül minden évben kiválasztja a legjobb üzleti tervezőt, akit mi megjutalmazunk.

Számos szakértői és vezető pozícióban dolgozó személy kezdte a pályafutását a Diehlnél gyakornokként vagy a csoportunkban dolgozó tanulóként.

Kihívást jelentő, izgalmas gyakornoki munkákat ajánlunk mind az üzleti, mind a technikai szakokon tanulóknak. A gyakornoki munkák sokszínű és értékes betekintést nyújtanak projektjeinkbe és folyamatainkba. Arra biztatjuk, és el is várjuk Öntől, hogy önállóan hozzájáruljon a munkánkhoz, valamint a tanulmányi területétől és egyéni céljaitól függően saját projekteket valósítson meg.

Az e szakterületeken tanuló felsőoktatási hallgatók előtt áll az a lehetőség is, hogy már tanulóként elkezdhetnek dolgozni az egyik üzleti egységünkben. Ebben az esetben az adott részleg munkacsoportjának közvetlen részévé válnak, világosan meghatározott feladatkörrel és sok személyes szabadsággal.

A tanulók az elméleti tudásuk mellé gyakorlati tapasztalatot is szerezhetnek, ha együttműködnek velünk projektorientált kutatásaik vagy alapfokú/felsőfokú diplomájuk szakdolgozatának megírása során.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.