Szakemberek

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.

Számíthatok a folyamatos fejlődésre.

Davis Timothy, értékesítési munkatárs felelős az ügyféltámogatásért a Diehl Controls-nál Németországban.

Pályafutása következő lépésének tökéletes alapja

Ha új, ám tapasztalt munkatársként csatlakozik a Diehl-hez, akkor az eddig szerzett szakmai tudásával és friss látásmódjával segíti projektjeink mindennapi kihívásainak leküzdését. Cserébe mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy már a kezdetektől otthon érezze magát, és olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amelyben a szakmai ismeretei és tehetsége optimális módon fejlődhetnek.

Készen áll a közvetlen belépésére?

Az új munkatársainktól elvárt személyes tulajdonságokon túl vannak bizonyos iskolai végzettségek és szakmai készségek, amelyekkel rendelkeznie kell, ha vállalatunkhoz pályázik. Ezek az előfeltételek a kérdéses munkától függnek, és a vonatkozó álláshirdetésekben találhatja meg őket.

Szakemberek Szakemberek

Amit várhat

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Diehl sikere a munkavállalóink jólététől függ. Minél szorosabb a kapcsolat a vállalat és a munkaerő között, annál jobbak a hosszú távú növekedés esélyei, ami mindannyiunk előnyét szolgálja. Nagyra becsüljük szakmai tudását és munkatapasztalatát – magas szintű kreatív szabadsággal és támogatással jutalmazzuk érte. Előnyök:

  • széles döntéshozatali hatáskör, és felelősség e hatáskör meghatározására
  •  támogatást nyújtunk a betanaulás minden szakaszában, hogy biztosítsuk önálló projektjeinek átvételét 
  • a gyors döntéshozatali folyamatok és a lapos szervezeti struktúra lehetővé teszik a gyors, következetes és eredményes lépéseket
  • felszínre hozzuk az Önben rejlő lehetőségeket és globális cégcsoportunkon keresztül segítjük pályafutását z Önben rejlő lehetőségek felszínre hozását lehetővé tevő, és globális cégcsoportunknál való pályafutását segítő mozgástér