Szakemberek

Közvetlen belépés lehetősége

Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket. Gondoskodom arról, hogy ügyfeleink mindig kapjanak többletértéket.

Számíthatok a folyamatos fejlődésre.

Davis Timothy, értékesítési munkatárs felelős az ügyféltámogatásért a Diehl Controls-nál Németországban.

Pályafutása következő lépésének tökéletes alapja

Ha új, ám tapasztalt munkatársként csatlakozik a Diehl-hez, akkor az eddig szerzett szakmai tudásával és friss látásmódjával segíti projektjeink mindennapi kihívásainak leküzdését. Cserébe mi minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy már a kezdetektől otthon érezze magát, és olyan munkakörnyezetet biztosítunk, amelyben a szakmai ismeretei és tehetsége optimális módon fejlődhetnek.

Készen áll a közvetlen belépésére?

Az új munkatársainktól elvárt személyes tulajdonságokon túl vannak bizonyos iskolai végzettségek és szakmai készségek, amelyekkel rendelkeznie kell, ha vállalatunkhoz pályázik. Ezek az előfeltételek a kérdéses munkától függnek, és a vonatkozó álláshirdetésekben találhatja meg őket.

Szakemberek Szakemberek

Amit várhat

Tisztában vagyunk azzal, hogy a Diehl sikere a munkavállalóink jólététől függ. Minél szorosabb a kapcsolat a vállalat és a munkaerő között, annál jobbak a hosszú távú növekedés esélyei, ami mindannyiunk előnyét szolgálja. Nagyra becsüljük szakmai tudását és munkatapasztalatát – magas szintű kreatív szabadsággal és támogatással jutalmazzuk érte. Előnyök:

  • széles döntéshozatali hatáskör, és felelősség e hatáskör meghatározására
  •  támogatást nyújtunk a betanaulás minden szakaszában, hogy biztosítsuk önálló projektjeinek átvételét 
  • a gyors döntéshozatali folyamatok és a lapos szervezeti struktúra lehetővé teszik a gyors, következetes és eredményes lépéseket
  • felszínre hozzuk az Önben rejlő lehetőségeket és globális cégcsoportunkon keresztül segítjük pályafutását z Önben rejlő lehetőségek felszínre hozását lehetővé tevő, és globális cégcsoportunknál való pályafutását segítő mozgástér

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.