Iskolások

We have both tradition and future within our reach.We have both tradition and future within our reach.

I had a good feeling from the start – and it got better.

Cindy Söllner és Matthias Tischner

Tegye meg az első lépést a Diehl-el a jövő felé!

A Diehl nagyszerű választás azoknak a fiataloknak, akik a pályafutásuk kezdetén állnak. Akár technikai beállítottságú, jó érzéke van a számokhoz, vagy az emberekkel szeret dolgozni: rengeteg lehetőséget adunk arra, hogy támogató és a jövőre felkészítő környezetben próbálja ki, tesztelje és fejlessze tehetségét és érdeklődési körét.

Lehetőségeink a fiatalok számára

Tanulmányi hátterétől és országától függ, hogy mit tehet annak érdekében, hogy első munkatapasztalatát a Diehlnél szerezze meg. A német és francia üzleti egységeinknél például párhuzamos karrierprogram és szakmai képzés várja. 

A párhuzamos karrier-program való Önnek, ha egyszerre szeretne tanulni és dolgozni. A közvetlenül az iskola befejezése után kezdődő program egyesíti a két terület előnyeit: elméleti alapokat ad, miközben Ön gyakorlati munkatapasztalatot is szerez. 

A szakképzés egy másik lehetőség a munkája tökéletes elkezdéséhez. A Diehl sok figyelmet fordít a szakképzés támogatására és arra, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak elméleti és gyakorlati tudást szerezni a vállalat szinte bármely pozíciójában – ezzel elősegítjük, hogy a fiatal tehetségek boldoguljanak, bármely irányban is haladjon a szakmai pályafutásuk.

IskolásokIskolások