Iskolások

Szakmai képzés és párhuzamos karrier-program

We have both tradition and future within our reach. We have both tradition and future within our reach.

I had a good feeling from the start – and it got better.

Cindy Söllner és Matthias Tischner

Tegye meg az első lépést a Diehl-el a jövő felé!

A Diehl nagyszerű választás azoknak a fiataloknak, akik a pályafutásuk kezdetén állnak. Akár technikai beállítottságú, jó érzéke van a számokhoz, vagy az emberekkel szeret dolgozni: rengeteg lehetőséget adunk arra, hogy támogató és a jövőre felkészítő környezetben próbálja ki, tesztelje és fejlessze tehetségét és érdeklődési körét.

Lehetőségeink a fiatalok számára

Tanulmányi hátterétől és országától függ, hogy mit tehet annak érdekében, hogy első munkatapasztalatát a Diehlnél szerezze meg. A német és francia üzleti egységeinknél például párhuzamos karrierprogram és szakmai képzés várja. 

A párhuzamos karrier-program való Önnek, ha egyszerre szeretne tanulni és dolgozni. A közvetlenül az iskola befejezése után kezdődő program egyesíti a két terület előnyeit: elméleti alapokat ad, miközben Ön gyakorlati munkatapasztalatot is szerez. 

A szakképzés egy másik lehetőség a munkája tökéletes elkezdéséhez. A Diehl sok figyelmet fordít a szakképzés támogatására és arra, hogy lehetőséget adjon a fiataloknak elméleti és gyakorlati tudást szerezni a vállalat szinte bármely pozíciójában – ezzel elősegítjük, hogy a fiatal tehetségek boldoguljanak, bármely irányban is haladjon a szakmai pályafutásuk.

Iskolások Iskolások

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.