Fiatal diplomások

Gyakornoki programok és még több

Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról. Gondoskodom a megbízható csúcstechnológiáról.

A vállalatnál új munkavállalóként is bátran elő lehet állni jó ötletekkel.

Link Martin, fejlesztőmérnök felelős a hidegtárápiás rendszerért a Diehl Defence-nél Németországban.

Lépéselőny fiatal tehetségeknek

A Diehl ideális lehetőségeket kínál azoknak a diplomásoknak, akik már a pályájuk elején bizonyítani szeretnék tehetségüket és ambíciójukat. Erre szolgál pl. a műszaki és a kereskedelmi gyakornoki programunk. Vállalatunk számos vezetője korábban gyakornoki pozícióban dolgozott a Diehl-nél.

Lehetőségeink fiatal diplomások számára

Ha éppen befejezte felsőfokú tanulmányait, és a Diehl-nél szeretné kezdeni pályafutását, két alapvető lehetőség áll Ön előtt. Csatlakozhat közvetlen belépéssel, vagy pályázhat a német üzleti egységeinkben kínált gyakornoki programok egyikére. Bárhogy is dönt, már rendelkeznie kell a Diehlnél vagy máshol - gyakornokként vagy diák munkavállalóként - szerzett gyakorlati munkatapasztalattal. A közvetlen belépés azon diplomások számára helyes választás, akik vállalatunknál pontosan meghatározott beosztást, és magas szintű önállóságot keresnek. Ebben az esetben a képzése főleg „élesben”, munka közben történik. A közvetlen pályázattal a feladatokon és projekteken való munka során fejlesztheti tudását és készségeit. Felettesei és munkatársai mindent meg fognak tenni azért - pl. személyre szabott fejlesztési lépésekkel - hogy a Diehl családjába való beilleszkedése minél gördülékenyebb legyen.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.