Csatlakozzon

Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról. Gondoskodom a minőségi mérőeszközök előállításához szükséges gyártási folyamatokról.

Csapatunk sokat profitál a munkatársak szakmai hátterének sokszínűségéből.

Friedl Ramona, folyamatmérnök, automata gyártósorokat fejleszt a Diehl Meteringnél Németországban.

Üdvözöljük a Diehl-nél

A Diehl különféle lehetőségeket biztosít a különböző háttérrel és munkatapasztalattal rendelkező pályázók számára – a tanuló gyakornokoktól kezdve a szakemberekig. Az újonnan belépőknek egy egyedülálló munkakultúra kilátásait nyújtjuk: vonzó feltételek, lapos szervezeti struktúra, előléptetések, valamint lehetőség arra, hogy formálják a jövő technológiáit és kézbe vegyék saját előmenetelüket.

 • Szakemberek Szakemberek

  Szakemberek

  Közvetlen belépés lehetősége

  Közvetlen belépés esetén azonnal felelősséget vállal, és az új csapatában kapott meghatározott beosztásával előrébb lép a pályáján.

  Olvasás
 • Fiatal diplomások Fiatal diplomások

  Fiatal diplomások

  Gyakornoki programok és még több

  A diplomások lehetőséget kapnak arra, hogy a Diehlnél megtegyék karrierjük első lépéseit, például a gyakornoki programjainkban.

  Olvasás
 • Tanulók Tanulók

  Tanulók

  A szakmai gyakorlattól a szakdolgozatig

  A tanulók nálunk gyakornoki munka végzésével és diákmunkával egészíthetik ki felsőfokú tanulmányaikat, illetve támogatásunkkal írhatják meg szakdolgozatukat.

  Olvasás
 • Iskolások Iskolások

  Iskolások

  Szakmai képzés és párhuzamos karrier-program

  Vonzó gyakornoki munkákat és párhuzamos karrier-programokat kínálunk azoknak a fiataloknak, akik rögtön tanulmányaik befejezését követően hasznosítható munkatapasztalatot szeretnének szerezni.

  Olvasás