Telephelyek

Filter visszaállítása
elephely található

Egyesült Államok

 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace Inc., Everett
  Logistics Support 917 134th Street SW, Suite B-1
  WA-98204 Everett
  Egyesült Államok
  Email küldés Útvonal tervezés
  Diehl Aviation is one of the leading partners of major international aircraft manufacturers in the areas of systems and cabins. Renowned aircraft manufacturers like Airbus, Boeing, Embraer as well as international airlines are among its clientèle. The company Diehl Aerospace managed jointly with French partner Thales develops and manufactures complex systems for the cockpit and cabins. Our employees work on-site at Everett to support our customer Boeing in the integration and assembly of components from the Diehl group in Boeing's final assembly line.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace Inc., Sterrett
  12001 Highway 280
  35147 Sterrett
  Alabama, Egyesült Államok
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A Diehl Aerospace Sterrettben (USA) található ügyféltámogatási központja, a Customer Support Center Americas & The Caribbean a régióbeli ügyfeleinket segíti és látja el tanácsokkal a problémaelemzésben, a hibák és problémák kiküszöbölésében, a logisztikai kérdésekben, valamint a portfoliónkba tartozó részegységekkel kapcsolatos utómunkák és módosítások végrehajtásában.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Laupheim GmbH, Seattle
  917 134th Street SW, Suite B-1
  WA-98204 Everett
  Egyesült Államok
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A seattle-i telephelyen az ügyféltámogatás és a helyszíni támogatás keretében támogatják és látják el az ügyfeleket tanácsokkal a Diehl munkatársai.

Franciaország

 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Toulouse
  Customer Service Center EMEA
  ZAC de Saint Martin du Touch 6, Impasse Alice Guy
  31300 Toulouse
  Franciaország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A toulouse-i telephelyen az Airbus munkatársait támogatják és látják el tanácsokkal a Diehl munkatársai az ügyféltámogatás és a helyszíni támogatás keretében.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Laupheim GmbH
  On-Site-Support, Toulouse
  6 Avenue Georges Guynemer
  31770 Colomiers
  Franciaország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation a létező legmodernebb utastér-koncepciókkal látja el a repülőgépgyártókat és a légitársaságokat. Ezek a koncepciók olyan összetett követelményeket is képesek teljesíteni, mint a kiemelkedő biztonság, a gyors beszerelhetőség, az ügyfélre szabott formatervezés és a magas szintű ökológiai igények kombinációja. Az Airbus toulouse-i telephelyén létrehozott Diehl Aviation Összekötő Iroda (Liaison Office) a problémaelemzésben, a hibák és problémák kiküszöbölésében, a logisztikai kérdésekben, valamint a portfoliónkba tartozó részegységekkel kapcsolatos utómunkák és módosítások végrehajtásában segíti és látja el tanácsokkal ügyfeleinket.

Kína

 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Laupheim GmbH, Tianjin
  Airbus Final Assembly Company Limited LMC Laupheim Mod Center - LS3 No.2, West 9 Rd
  300308 Tianjin
  Kína
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation a létező legmodernebb utastér-koncepciókkal látja el a repülőgépgyártókat és a légitársaságokat. Ezek a koncepciók olyan összetett követelményeket is képesek teljesíteni, mint a kiemelkedő biztonság, a gyors beszerelhetőség, az ügyfélre szabott formatervezés és a magas szintű ökológiai igények kombinációja. A tiencsini Helyszíni Támogatási Központ (On-Site Support Center) a régióbeli ügyfeleinket segíti és látja el tanácsokkal a problémaelemzésben, a hibák és problémák kiküszöbölésében, a logisztikai kérdésekben, valamint a portfoliónkba tartozó részegységekkel kapcsolatos utómunkák és módosítások végrehajtásában.

Magyarország

 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Hungary Kft, Nyírbátor
  Ipari Park utca 9
  4300 Nyírbátor
  Magyarország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation a létező legmodernebb utastér-koncepciókkal látja el a repülőgépgyártókat és a légitársaságokat. Ezek a koncepciók olyan összetett követelményeket is képesek teljesíteni, mint a kiemelkedő biztonság, a gyors beszerelhetőség, az ügyfélre szabott formatervezés és a magas szintű ökológiai igények kombinációja. A Diehl Aviation Hungary Kft. 2010 óta a repülőgépek utasteréhez készülő felszerelési elemeinek gyártására és az Airbus kereskedelmi repülőgépeihez készülő levegőelosztó rendszerek előállítására szakosodott a nyírbátori telephelyen.

Németország

 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Donauwörth
  Dr.-Ludwig-Bölkow-Str. 1
  86609 Donauwörth
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. Az Airbus donauwörthi telephelyén helikopterek és repülőgépek végszerelésében támogatják Airbus-os kollégáikat a Diehl Aerospace munkatársai.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Frankfurt
  An der Sandelmühle 13
  60439 Frankfurt am Main
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A frankfurti telephelyen többek között polgári és katonai repülőgép-platformokhoz szükséges repüléselektronikai rendszerek készülnek: az Airbus A350 XWB típushoz például kijelzővezérlő számítógépek, az Airbus A380-hoz pedig elektronikus ajtórendszer.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Hamburg
  Customer Service Center
  Europa-Center (1. Stock)
  Hein-Saß-Weg 30
  21129 Hamburg
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. Munkatársaink folyamatosan jelen vannak az Airbus hamburgi technológiai parkjában, hogy a helyszínen nyújthassanak segítséget ügyfelünknek, az Airbusnak a Diehl-részegységek végszerelő sori beépítésében és összeszerelésében.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Nürnberg
  Donaustraße 120
  90451 Nuremberg
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A nürnbergi telephelyen többek között kereskedelmi repülőgépek utasteréhez, menekülési útvonalaihoz és vészkijárataihoz készülnek világítási rendszerek.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Rostock
  Erich-Schlesinger-Straße 37
  18059 Rostock
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A Rostocki Fejlesztési Központban innovatív rendszermegoldások látnak napvilágot a pilótafülkétől kezdve egészen a kabinokig; ilyen megoldások például a repülőgépajtók vagy a felhajtóerő-szabályzó rendszer részegységeinek vezérlésére és felügyeletére szolgáló rendszerek.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace GmbH, Überlingen
  Alte Nußdorfer Straße 23
  88662 Überlingen
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. Az überlingeni telephelyen többek között repülésbiztonsági szempontból fontos, polgári és katonai légiközlekedési célú összetett számítógéprendszerek és platformok, közöttük repülésvezérlő és adatkommunikációs rendszerek is készülnek.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Gilching GmbH
  Friedrichshafener Str. 5
  82205 Gilching
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation az egész világon piacvezető szerepet tölt be a repülőgépekben alkalmazott frissvíz- és szennyvízkezelő rendszerek területén. A Diehl Aviation a gilchingi és a drezdai telephelyen folytatja fejlesztő és gyártó tevékenységét.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Gilching GmbH, Dresden
  Zum Windkanal 10
  01109 Dresden
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation az egész világon piacvezető szerepet tölt be a repülőgépekben alkalmazott frissvíz- és szennyvízkezelő rendszerek területén. A Diehl Aviation a gilchingi és a drezdai telephelyen folytatja fejlesztő és gyártó tevékenységét.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Hamburg GmbH
  Hein-Saß-Weg 41
  21129 Hamburg
  Németország
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation a repülőgépek utasteréhez tartozó mosdóhelyiségek piacvezető gyártóinak sorában foglal helyet. A termékpaletta többek között az Airbus-programok összes fedélzeti toalettjét tartalmazza.
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Holding GmbH, Nürnberg
  Stephanstr. 49
  90478 Nuremberg
  Németország
  Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nemzetközi légiközlekedési ipar egyik piacvezető partnere a repüléselektronika és a utastér-integráció területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation, amely a Diehl-csoporton belül az összes légiközlekedési tevékenység csúcsszervezeteként működik, több telephelyből és a Diehl Aerospace vállalatból áll. A Diehl Aerospace a Diehl és a Thales cég közös vállalata (51, illetve 49 százalék részesedéssel).
 • Diehl Aviation
  Diehl Aviation Laupheim GmbH, Hamburg
  Hein-Saß-Weg 27
  21129 Hamburg
  Németország
  Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. A Diehl Aviation a létező legmodernebb utastér-koncepciókkal látja el a repülőgépgyártókat és a légitársaságokat. Ezek a koncepciók olyan összetett követelményeket is képesek teljesíteni, mint a kiemelkedő biztonság, a gyors beszerelhetőség, az ügyfélre szabott formatervezés és a magas szintű ökológiai igények kombinációja. A hamburgi Helyszíni Támogatási Központ (On-Site Support Center) a régióbeli ügyfeleinket segíti és látja el tanácsokkal a problémaelemzésben, a hibák és problémák kiküszöbölésében, a logisztikai kérdésekben, valamint a portfoliónkba tartozó részegységekkel kapcsolatos utómunkák és módosítások végrehajtásában.

Szingapúr

 • Diehl Aviation
  Diehl Aerospace Pte. Ltd., Singapore
  28 Changi North Rise
  498755 Singapore
  Szingapúr
  Email küldés Útvonal tervezés
  A Diehl Aviation a nagy nemzetközi repülőgépgyártók egyik piacvezető partnere a rendszerek és utastér-felszerelés területén. Ügyfélköréből nem hiányoznak az olyan híres repülőgépgyártók sem, mint az Airbus, a Boeing, az Embraer vagy a nemzetközi légitársaságok. Francia partnerével, a Thales-szel közösen vezetett Diehl Aerospace összetett rendszereket fejleszt és gyárt repülőgépek pilótafülkéihez és utasteréhez. A szingapúri telephelyünkön létesített ügyféltámogatási központ a hét minden napján éjjel-nappal rendelkezésére áll a régióban található összes ügyfelünknek.