Marketing Értékesítés & Szerződések

Marketing Értékesítés & Szerződések Marketing Értékesítés & Szerződések

Az innovatívabb, integráltabb megoldásoknál az ügyfél van a központban

A Diehl Aviation az egész világon jelen van. Munkatársaink éppolyan szenvedélyesen szeretik a repülést, ahogy a munkájukban is csúcsteljesítményre törekednek.  A Diehl Aviation az innovatív avionikai rendszerek és egyedi kabinbelsők nemzetközi gyártójaként a repülőipar elismert szereplője.

Jövőkép

Elsődleges célunk, hogy ügyfeleink egyedi igényeit mindenkor megbízható és erős partnerként, innovatív és tartós termékekkel, szolgáltatásokkal és megoldásokkal szolgáljuk ki.

Küldetés

Önálló repülőipari vállalatként és a Diehl-csoport részeként ügyfeleinket világszerte termékeink (hivatkozás) gazdag választékával látjuk el. Vállalatunk nemcsak innovatív termékeivel, hanem ügyfélorientált megoldásaival is kiemelkedik.

Szakértő partnerként támogatjuk az egész világra kiterjedő tevékenységet folytató ügyfeleinket: a repülőgépgyártókat, a légitársaságokot és lízingvállalatokat, valamint a karbantartási, javítási és átépítési szolgáltatókat (Maintenance, Repair and Overhaul, MRO). Új partneri kapcsolatok létesítésével mindig új üzleti területeket nyitunk meg.

Folyamatosan figyelemmel kísérjük és elemezzük az állandó változásban lévő piaci környezetet annak érdekében, hogy jövőbeli innovációinkat össze tudjuk hangolni ügyfeleink igényeivel.

Partnerek térségek szerint Partnerek térségek szerint