Minőségbiztosítás és tanúsítás

Minőségbiztosítás és tanúsítás Minőségbiztosítás és tanúsítás

Minőségi irányelvek

A Diehl vállalat ügyfeleknél elért tekintélyét nagymértékben termékei és szolgáltatásai elsőrangú minőségének köszönheti, 

ezért a minőség folyamatos javítása a legfontosabb vállalati célok közé tartozik. Ezen alapul pénzügyi függetlenségünk, jogi önállóságunk és jövőképességünk.  

Ebből az önképből vezetjük le a Diehl-csoport alábbiakban felsorolt, fölérendelt minőségi irányelveit:

 • Jövőkép – ügyfelek

  Jövőkép – ügyfelek Jövőkép – ügyfelek

  Nagyon magas szintű ügyfélelégedettséget érünk el, termékeink és szolgáltatásaink minősége és megbízhatósága révén pedig hosszú távon preferált partnerek maradunk az üzletágainkban. 

  Hozzáértő technológiai partnerként tisztában vagyunk ügyfeleink speciális igényeivel, és következetesen eleget is teszünk ezeknek az igényeknek. 

  Rendszerkompetenciánk egységes egészet alkotó minőségügyi koncepció alapján támogatja ügyfeleinket.

 • Jövőkép – beszállítók

  Jövőkép – beszállítók Jövőkép – beszállítók

  Beszállítóinkat az értékteremtési lánc lényeges alkotóelemeiként tartjuk számon. 

  Aktívan bevonjuk őket minőségirányítási rendszerünkbe, és a nullahiba-stratégia szellemében folyamatos javulást várunk tőlük a kiemelkedő teljesítmény mint közös cél eléréséhez. 

  A kiemelkedő minőség elérése érdekében hosszú távú együttműködési perspektívát kínálunk beszállítóinknak.

 • Jövőkép – munkatársak

  Jövőkép – munkatársak Jövőkép – munkatársak

  A minőséggel szembeni igényességünk minden telephelyre és minden munkatársunkra érvényes az egész világon. Ennek az elvárásnak a teljesítését rendszeres képzéssel és auditokkal biztosítjuk. 

  Megbecsülésen alapuló, konstruktív és reflektáló kommunikációs kultúránkban minden alkalmazottunk tudására és képességeire szükség van a folyamatos javulás folyamatának előremozdításához. 

  Minden felettes vezetési feladatként értelmezi a minőséget.

 • Jövőkép – folyamatok

  Jövőkép – folyamatok Jövőkép – folyamatok

  Közös erővel hatékony és gazdaságos folyamatokat hozunk létre. 

  Meghatározott jelzőszámok segítségével rendszeresen mérjük és elemezzük folyamataink teljesítményét, és ennek alapján elvégezzük a megfelelő javításokat. 

  Nagy hangsúlyt fektetünk a hibák megelőzésére és elhárítására, a minőségtervezést a terméklétrehozási folyamatok szerves részeként kezeljük, és a „lean” elveknek megfelelően proaktív módon csökkentjük a pazarlást.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.