Profil

Profil Profil

Climbing higher. Together.
Ahol egymásra talál a repülés szenvedélye és a tökéletesség szeretete.

A Diehl Aviation globális szintű tevékenységet folytató vállalat, amely olyan munkatársakra épít, akikben egyesül a repülés iránti szenvedély és a kiválóságra való törekvés. A repüléselektronika és az utastér-integráció első szintű – első vonalbeli – nemzetközi beszállítójaként a Diehl Aviation nagy tekintélynek örvendő üzleti partnernek számít a légiközlekedési iparban. 

A partneri együttműködésre való törekvés számos irányadó fejlesztést tett lehetővé a vállalat történetében. A repüléselektronikával és utastér-világítással foglalkozó Diehl Aerospace a Diehl Aviation és a Thales nevű francia vállalat vegyesvállalata és a Diehl Aviation élő partnerkapcsolatokra törekvő kultúrájának kiváló példája.

A Diehl Aviation portfoliója a repüléselektronikát és az utastér-felszereléseket foglalja magába a fedélzeti konyhákkal, fedélzeti mosdókkal és befoglaló elemekkel együtt, továbbá a repülőgépek szanitermegoldásaira, tűzvédelmére, vízellátására és klimatizálására, valamint az átfogó retrofit-megoldásokra is kiterjed. Az egész világon jelenlévő ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Diehl Aviation termékei mindig a legjobb kezekben vannak, egészen a repülőgép életciklusának végéig. A Diehl Aviation ügyfeleinek sorában szinte valamennyi híres repülőgépgyártó megtalálható: többek között az Airbus, a Boeing, a Bombardier, az Embraer és a Gulfstream is. A Diehl Aviation ezenkívül a különböző katonai programokban szereplő gépek, például a Tiger, az Eurofighter és az A400M gyártóinak is szállít.

Vállalati divízió igazgatótanácsa

  • Dr. Jörg Schuler (President)
  • Harald Mehring
  • Jochen Klink
  • Dr. Christoph Weigand

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.