Profil

Profil Profil

Climbing higher. Together.
Ahol egymásra talál a repülés szenvedélye és a tökéletesség szeretete.

A Diehl Aviation globális szintű tevékenységet folytató vállalat, amely olyan munkatársakra épít, akikben egyesül a repülés iránti szenvedély és a kiválóságra való törekvés. A repüléselektronika és az utastér-integráció első szintű – első vonalbeli – nemzetközi beszállítójaként a Diehl Aviation nagy tekintélynek örvendő üzleti partnernek számít a légiközlekedési iparban. 

A partneri együttműködésre való törekvés számos irányadó fejlesztést tett lehetővé a vállalat történetében. A repüléselektronikával és utastér-világítással foglalkozó Diehl Aerospace a Diehl Aviation és a Thales nevű francia vállalat vegyesvállalata és a Diehl Aviation élő partnerkapcsolatokra törekvő kultúrájának kiváló példája.

A Diehl Aviation portfoliója a repüléselektronikát és az utastér-felszereléseket foglalja magába a fedélzeti konyhákkal, fedélzeti mosdókkal és befoglaló elemekkel együtt, továbbá a repülőgépek szanitermegoldásaira, tűzvédelmére, vízellátására és klimatizálására, valamint az átfogó retrofit-megoldásokra is kiterjed. Az egész világon jelenlévő ügyfélszolgálatnak köszönhetően a Diehl Aviation termékei mindig a legjobb kezekben vannak, egészen a repülőgép életciklusának végéig. A Diehl Aviation ügyfeleinek sorában szinte valamennyi híres repülőgépgyártó megtalálható: többek között az Airbus, a Boeing, a Bombardier, az Embraer és a Gulfstream is. A Diehl Aviation ezenkívül a különböző katonai programokban szereplő gépek, például a Tiger, az Eurofighter és az A400M gyártóinak is szállít.