Beszerzés

Beszerzés Beszerzés

Használja ki az egyesített erőnkben rejlő lehetőségeket!

A Diehl Aviation a meglévő és az újonnan érdeklődő beszállítóknak is szinte határtalan lehetőséget kínál arra, hogy speciális alapanyag-kínálatukkal (commodities), valamint speciális termékalkatrész- és szabványalkatrész-kínálatukkal értékteremtő tevékenységünk szerves részévé váljanak. A Diehl-csoport részkonszernjeként az alábbi előnyöket kínáljuk:

 • Több, különböző szakmai tevékenységekkel foglalkozó gyártó telephellyel rendelkezünk, amelyek mindegyike széles termék- és szolgáltatásspektrummal büszkélkedhet.
 • Telephelyek feletti szintű beszerzési szervezettel rendelkezünk, amely egyértelműen a vállalati stratégiához igazodik, és gazdaságos folyamatokat működtet a szinergiahatások rendkívül hatékony kihasználása mellett. 
 • A szabványok és a folyamatok következetes betartásával nagyfokú megbízhatóságot hozunk létre a beszállítóinkhoz fűződő kapcsolatokban.
 • Intenzív, hosszú távú és általános partneri együttműködésre irányuló kooperatív kultúrát tartunk fenn. 
 • A belső struktúrákban egyértelmű a feladatkörök hozzárendelése: a beszerzendő anyagok és szolgáltatások minden egyes árucsoportjánál állandó kapcsolattartó foglalkozik a beszállítókkal.

A Diehl Aviation integrált termékspektruma számos egyedi és teljes körű megoldást foglal magában a repülésvezérlő rendszerek és az utastér-megoldások területén. Ezzel nagyon sok kiindulópontot és lehetőséget kínálunk beszállítóinknak ahhoz, hogy beépítsék megoldásainkba az általuk kínált alapanyagokat, termékeket és termékalkatrészeket. 

 

 • Légiközlekedésben használatos szerkezeti elemek: A telephelyek feletti szintű kategória-/árucikk-menedzsmentünk (Category/Commodity) lehetővé teszi, hogy telephelyeinken kategóriákba összefogva dolgozzuk fel a kompozit alkatrészeket.
 • Elektronika és elektronikai eszközök: ezek spektruma az elektronikai alkatrészektől kezdve a dugaszokon, az összetett és előkonfekcionált kábelkorbácsokon, valamint a funkcionális tesztekkel ellenőrzött és szerelt áramköri kártyákon keresztül egészen a beszállító által kifejlesztett kész végberendezésekig terjed. 
 • Fémalkatrészek: ez a kategória a szabványalkatrészeket, CNC-, összetett lemez- és alakított alkatrészeket, öntvényeket, extrudált profilokat és ezek nemesített változatait foglalja magában. 
 • Műanyagok és alapanyagok: ez a kategória a megoldásainkhoz illő és a légiközlekedésben használható, többnyire műanyag alapú anyagokat tartalmazza.
 • Általános Beszerzés (General Procurement): az a feladata, hogy a teljes részkonszernben érvényesítse a gyártási anyagok beszerzésén túli, pl. a szolgáltatások, beruházások, IT, segéd- és üzemi anyagok beszerzésében rejlő megtakarítási lehetőségeket.
 • Beszállítói Minőségmenedzsment és Beszállítófejlesztés (Supplier Quality & Development): egységes rendszert biztosít a beszállítók kiválasztásához, irányításához és fejlesztéséhez.

 

A globális légiközlekedési ipar első élvonalbeli beszállítójaként hozzászoktunk ahhoz, hogy „együtt szárnyaljunk” ügyfeleinkkel. Ahhoz, hogy továbbra is megőrizzük ezt a „magaslati” pozíciót, folyamatosan keressük azokat a versenyképes beszállítókat, akik megosztják velünk ötleteiket, kapacitásukat, és megbízhatóságukkal is segítenek bennünket.

Eközben folyamatosan arra törekszünk, hogy beszállítóink erősségeit és speciális képességeit hasznosíthatóvá tegyük a magunk számára, mivel mindig azt tartjuk szem előtt, hogy optimális termékkel szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az együttműködés spektruma az alapanyagok beszállításától a „meghosszabbított munkapadon” keresztül egészen az összetett fejlesztési hányadot tartalmazó, nagy volumenű megbízásokig terjed. 

A beszállítók kiválasztása rendkívül nagy gondosságot és magas szintű átláthatóságot igényel. Ezeknek a követelményeknek úgy igyekszünk eleget tenni, hogy a lehető legjobb egyensúlyt és nyomonkövethetőséget biztosítjuk a kiválasztási folyamatban. Beszállítóinkat a kezdetektől fogva támogatjuk: már az első tanúsítvány és az első engedélyek megszerzésében is segítségükre vagyunk, így biztos alapot teremtünk a további együttműködéshez.

A pályázatokhoz, a kommunikációhoz és a megbízható adatcseréhez az SAP Ariba beszerzési platformot használjuk beszállítóinkkal. 
Ha a hálózatunk potenciális beszállítójaként szeretne jelentkezni, kattintson ide.

Az SAP Aribával kapcsolatos általános információkért kattintson ide.

 • Szeretne a Diehl Aviation beszállítója lenni?

  Szeretne a Diehl Aviation beszállítója lenni? Szeretne a Diehl Aviation beszállítója lenni?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, és regisztráljon a beszerzési platformunkon.

  Csupán néhány kattintás az egérrel, és máris megnyílik Ön előtt a lehetőség, hogy bekerüljön az adatbázisunkba. Használja ki ezt a lehetőséget, hogy vállalkozását mindig figyelembe vehessük a projektek kiadásakor! A platform leegyszerűsített adminisztratív folyamatokat biztosít a rendkívül magasfokú adatbiztonság melletti hatékony együttműködéshez.

   Enter the Sourcing Platform
 • Web SCM

  Web SCM Web SCM

  Az alábbi hivatkozások segítségével a különböző vállalati üzletágak Web SCM alkalmazásait tudják elérni a beszállítók.

  Online alkalmazásaink a megrendelések lebonyolításához kapcsolódó operatív adatrekordok elektronikus cseréjére nyújtanak lehetőséget. Ha Ön mint beszállító már szerepel a Web-SCM rendszerben, akkor közvetlenül be tud jelentkezni az alábbi hivatkozások segítségével:

  Diehl Aerospace

  Diehl Aviation, Laupheim (korábban Diehl Aircabin)

  A pályázatokhoz, a kommunikációhoz és a megbízható adatcseréhez az SAP Ariba beszerzési platformot használjuk beszállítóinkkal. 
  Ha a hálózatunk potenciális beszállítójaként szeretne jelentkezni, kattintson ide.

  Az SAP Aribával kapcsolatos általános információkért kattintson ide.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.