Upgrade Solutions

Upgrade Solutions Upgrade Solutions

Kabinok felszerelése a légitársaságokkal: mindent egy kézből  

A retrofit terület üzletággá bővítésével új felállásban mutatkozik meg a Diehl Aviation. Az összes retrofit tevékenység egy üzletágban történő összefogásával a Diehlnek lehetősége nyílt arra, hogy átfogó termék- és szolgáltatáscsomagokat kínáljon, vagy innovatív megoldásokat fejlesszen ki az ügyfél közreműködésével.

Teljes körű szolgáltatóként való megjelenésünk azt jelenti az ügyfél számára, hogy egy kézből kapja meg a termékek és rendszerek átalakításához szükséges megoldásokat. Sem a nagy, sem a kis légitársaságok nem tudták még soha ennél egyszerűbb és hatékonyabb módon felújíttatni a kabinberendezést, ráadásul a repülőgép teljes élettartama alatt. 

Tanácsadás Tanácsadás

Tanácsadási szolgáltatás / átfogó, minőségi tanácsadás

A légitársaságok és az MRO-k közül kikerülő ügyfél a Diehl Aviation Airbus- és Boeing-termékprogramokban szerzett sokéves tapasztalatából profitálhat, és emellett azokat az előnyöket is élvezheti, amelyek a Diehl Aviationnek a kabin- és rendszermegoldások piacán elfoglalt vezető beszállítói pozíciójából származnak. A Diehl Aviation retrofit üzletága a vállalat piaci pozíciójának köszönhetően széles körű gyakorlati tapasztalatokkal és hosszú múltra visszatekintő, bizonyított szaktudással büszkélkedhet. Ismerjük a légitársaságok igényeit, amelyekre a beszállítóink legújabb technológiáit is felvonultató innovatív megoldásokkal válaszolunk.  

Tanácsadási szolgáltatásunk többek között az alapvető tervek, pl. az alaprajzok elkészítését (LOPA-szolgáltatások), a „state of the art” termékeket, a különféle formatervváltozatok kiválasztását és a teljesen új fejlesztéseket foglalja magában. A Diehl Aviation saját telephelyein kívül globális partnerhálózattal is rendelkezik. A helyszíni tanácsadás teljesen magától értetődő dolog számunkra.

Tervezés Tervezés

Építészeti szolgáltatás – teljes körű tervezés    

A kabinok átalakítása és berendezése során egyre nagyobb jelentősége van az előrelátó tervezésnek. Itt fektetjük le ugyanis a későbbi hatékony bonyolítás alapjait. Az ügyfél által kiválasztott ötleteket és terveket, termékeket és szolgáltatásokat még a tervezési szakaszban ellenőrizni kell, hogy megfelelnek-e az adott repülőgéptípusok által támasztott követelményeknek. 

Ehhez járulnak még a megvalósítás tervezésével kapcsolatos feladatok. Ide tartozik többek között a szükséges szakszemélyzet alkalmazása, a megfelelő eszközökkel történő felszerelés és az illetékes légiközlekedési hatóságok szabványaival és előírásaival való összehangolás. Az ügyfelek igényeinek úgy tudunk hatékonyan eleget tenni, hogy az összes egyedi szolgáltatást tartalmazó teljes folyamatláncot képviseljük: az első tanácsadástól és a tervezési szolgáltatásoktól kezdve a fejlesztési és gyártási feladatokon keresztül az engedélyezett beépítésig (STC).

Fejlesztés és gyártás Fejlesztés és gyártás

Fejlesztés és gyártás – mindenre kiterjedő kapacitás – saját fejlesztőcsapatok

A Diehl Aviation mindig képes arra, hogy minőségi megoldásokat nyújtson ügyfeleinek, még akkor is, ha rendkívül összetett követelményeknek kell megfelelnie – függetlenül attól, hogy újszerű termékek fejlesztéséről és gyártásáról, vagy pedig a már meglévő teljes megoldással való összehangolásukról van-e szó. Termékportfoliónk áttekintése itt érhető el.

Az innováció iránt magas szinten elkötelezett első vonalbeli beszállítóként házon belül is bőséges fejlesztési és gyártókapacitással rendelkezünk. 

Vállalatunk saját fejlesztőcsapatokat bocsát ügyfeleink rendelkezésére, többek között az összevont vagy műszaki szempontból nagy kihívást jelentő feladatok megoldásához. Sok esetben olyan megoldásokat találunk, amelyek keretében az ügyfelek speciális igényeihez igazodva módosítunk meglévő szériatermékeket. Ügyeleink ezenfelül még a költségelőnyöket is élvezhetik.

Felújítás Felújítás

Felújítás – modernizáció: kompromisszum nélküli megbízhatóság                                        

A felújítás területén a számos OEM-projekt megvalósításában szerzett sokéves tapasztalatunkra alapozva egyedi igényeknek megfelelő standard és speciális megoldásokat, vagy akár kombinált megoldásváltozatokat is kínálunk minden ügyfelünknek. 

Ez a kínálat minden járatos repülőgéptípusra és -modellre érvényes – a rendszermegoldások és a termékek szintjén is, egészen a nagyobb különálló részegységek cseréjéig vagy feldolgozásáig. Ennél a szolgáltatásnál a kiválasztott kabinelemek kiváló minőségű feldolgozásának, robusztus kialakításának és a lehető legrövidebb időn belüli rendelkezésre bocsátásának előnyeit élvezhetik ügyfeleink. 

Munkatársak Munkatársak

Személyzeti integráció: magas szinten képzett személyzet

A Diehl retrofit üzletágában kéz a kézben dolgoznak együtt a légiközlekedési piacra összpontosító specialisták, a magas szinten iparosított folyamatok pedig a stabil és piacvezetőhöz méltó minőség garanciáját jelentik. 

A repülőgépkabinok átalakítása és utólagos felszerelése tágas és kifejezetten erre a célra berendezett műhelyeket igényel. Vállalatunk minden járatos légijárműtípus és -modell átalakításában és modernizálásában segíteni tud Önnek, függetlenül attól, hogy melyik telephelyen kívánja elvégeztetni az adott munkát. 

Tanúsítás Tanúsítás

Engedélyeztetés és tanúsítványok                        

„Mindent egy kézből” mottónkhoz hűen az eredményesen felszerelt vagy átalakított egységekhez szükséges engedélyeztetés gondját is levesszük az Ön válláról. Ez a szolgáltatás főként a kisebb módosításokra és az STC-tanúsításra („Supplemental Type Certificates“) vonatkozik, de a szükséges tanúsítványok kiállításával összefüggő minden egyéb, felújítással kapcsolatban szükséges átvételre, az ezekhez kapcsolódó tesztekre, dokumentációra és természetesen a bonyolítással kapcsolatos ráfordításokra is érvényes. 

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.