Smart Wireless Seat Monitoring System

Smart Wireless Seat Monitoring System Smart Wireless Seat Monitoring System

A láthatatlan segítőtárs

Hát nem lenne csodálatos, ha repülés közben mindig ott lenne a fedélzeten egy láthatatlan segítőtárs, aki átvesz néhány feladatot? Valaki, aki segít abban, hogy az utasok és a személyzet tagjai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, aki légörvényben is ellenőrzi az ülések állapotát, miközben a személyzet is biztonságban maradhat saját ülőhelyén? Valaki, aki minden egyes ülést leellenőriz, hogy fel van-e szerelve a megfelelő biztonsági tartozékokkal, és aki megvizsgálja, hogy nem maradt-e személyes tulajdon az ülések zsebeiben vagy a felső tárolórekeszekben, amikor az utasok elhagyják a kabint?

A Smart Wireless Seat Monitoring System (Okos vezeték nélküli ülésmegfigyelő rendszer) a Diehl Aviation teljesen önállóan alkalmazható fejlesztése, amely könnyen integrálható a meglévő utastérvezérlő rendszerekbe (CMS). A rendszer már ma is képes arra, hogy támogassa a személyzet számos rutinfeladatát, és közvetlenül továbbítsa a frissített helyzetjelentéseket az utasok mobil termináljaira. Az akkumulátor nélküli érzékelőkkel felszerelt, vezeték nélküli kommunikációs rendszerként működő Smart Wireless Seat Monitoring System könnyen beépíthető mind az új repülőgépekbe, mind a retrofit szolgáltatás keretében. Több feladatot látunk el további kábelek elhelyezése vagy hely felhasználása nélkül – mi ilyen módon, a rendelkezésre álló helyekre fejlesztünk ki új megoldásokat!

A jövő lehetőségei

Az innovatív rendszereket már most fel kell készíteni a holnap kihívásaira. A Smart Wireless Seat Monitoring System moduláris felépítésének köszönhetően lehetőséget biztosít további érzékelő-csomópontok beépítésére is annak érdekében, hogy megbízható partnerként támogassa a jövőbeli fejlesztéseket és „feladataihoz folyamatosan felnövő láthatatlan csapattagként” aktívan támogassa a személyzetet.