Smart Wireless Seat Monitoring System

Smart Wireless Seat Monitoring System Smart Wireless Seat Monitoring System

A láthatatlan segítőtárs

Hát nem lenne csodálatos, ha repülés közben mindig ott lenne a fedélzeten egy láthatatlan segítőtárs, aki átvesz néhány feladatot? Valaki, aki segít abban, hogy az utasok és a személyzet tagjai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek, aki légörvényben is ellenőrzi az ülések állapotát, miközben a személyzet is biztonságban maradhat saját ülőhelyén? Valaki, aki minden egyes ülést leellenőriz, hogy fel van-e szerelve a megfelelő biztonsági tartozékokkal, és aki megvizsgálja, hogy nem maradt-e személyes tulajdon az ülések zsebeiben vagy a felső tárolórekeszekben, amikor az utasok elhagyják a kabint?

A Smart Wireless Seat Monitoring System (Okos vezeték nélküli ülésmegfigyelő rendszer) a Diehl Aviation teljesen önállóan alkalmazható fejlesztése, amely könnyen integrálható a meglévő utastérvezérlő rendszerekbe (CMS). A rendszer már ma is képes arra, hogy támogassa a személyzet számos rutinfeladatát, és közvetlenül továbbítsa a frissített helyzetjelentéseket az utasok mobil termináljaira. Az akkumulátor nélküli érzékelőkkel felszerelt, vezeték nélküli kommunikációs rendszerként működő Smart Wireless Seat Monitoring System könnyen beépíthető mind az új repülőgépekbe, mind a retrofit szolgáltatás keretében. Több feladatot látunk el további kábelek elhelyezése vagy hely felhasználása nélkül – mi ilyen módon, a rendelkezésre álló helyekre fejlesztünk ki új megoldásokat!

A jövő lehetőségei

Az innovatív rendszereket már most fel kell készíteni a holnap kihívásaira. A Smart Wireless Seat Monitoring System moduláris felépítésének köszönhetően lehetőséget biztosít további érzékelő-csomópontok beépítésére is annak érdekében, hogy megbízható partnerként támogassa a jövőbeli fejlesztéseket és „feladataihoz folyamatosan felnövő láthatatlan csapattagként” aktívan támogassa a személyzetet.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.