Smart Galley

Smart Galley Smart Galley

A modularitás mint az innováció hajtóereje

Helytakarékosság és esztétika, modularitás és funkcionalitás – ezekre a pillérekre alapul a Diehl Aviation „Smart Galley-koncepciója”. Miközben egyre intelligensebb és kiegyensúlyozottabb módon kívánják összehangolni ezeket a tényezőket, folyamatosan új innovációs lehetőségek keletkeznek. Ennek alapját a sok évtizedes folyamatos fejlesztés tapasztalata és a több szakmai ágat átfogó szaktudás biztosítja.

A Smart Galley (okoskonyha) moduláris kialakítása bámulatos rugalmasságot biztosít a felhasználóknak, amelynek előnyeit minden alkalmazásmódban élvezik a légitársaságok. A smart galley konfigurációját például igen rövid idő alatt össze lehet állítani a repülőgép típusa vagy felhasználási célja alapján. Ennek alapját egy pontosan összehangolt plug-and-play rendszer képezi, melynek segítségével gyorsan cserélhetők az alkatrészek és az elemek. Az intelligens vezérlés automatikusan felismeri a rendszerben végrehajtott lényegi változtatásokat.

A smart galley-k rendkívül intelligens és kifinomult módon használják az elektromos energiát. A vezérlés pontosan meghatározza a különböző energiaszükségleteket, amelyeket egyenletesen eloszt az elérhető energiaellátó egységek között. A berendezés kis helyigénye és rendkívül egyszerű kezelhetősége miatt nemcsak rendkívül könnyen üzemeltethető, hanem kevés betanítást és a dokumentációt is igényel.

A jövő lehetőségei

Plug-and-play korlátok nélkül: a moduláris koncepciónak köszönhetően a konfiguráció számos egyéb funkcióval bővíthető, amely megkönnyítheti a személyzet mindennapi munkáját. A kocsik tárolórekeszeinek adatai például érzékelőrendszereken keresztül továbbíthatók, ezáltal az alapanyagok adatai gyorsabban lekérdezhetők, az utánrendelés pedig automatikusan megoldható. A rendszer azonnal tájékoztatja a személyzetet a repülés közben elérhető különleges vásárlási ajánlatok típusáról és számáról.

A smart galley saját maga felügyeli az állapotát! Vezérlőrendszere állapotjelentések útján jelzi, ha megelőző intézkedéseket kell végrehajtani a rendelkezésre állás növelése vagy a költségek csökkentése céljából.

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.