Integrated Cabin Solutions

Integrated Cabin Solutions Integrated Cabin Solutions

A jövő repülőgépeinek  utastere.

A Diehl Aviation integrált megoldásokat fejleszt, gyárt és forgalmaz a jövő repülőgépeinek utasteréhez. Mindezt egy kézből kínáljuk, kitűnő fejlesztési lehetőségekkel rendelkező bevált koncepciók alapján. Merőben új ötletek alapján alkotunk meg olyan termékeket, amelyeket senki nem akar majd nélkülözni. Integrált megoldásaink moduláris felépítésűek, így minden esetben összehangolhatók a gyártók és a légitársaságok igényeivel.

Bejárat – Az üdvözlőtér

Az utasok az repülőgép bejárati területén szerzik meg első benyomásukat az utastérről – itt kezdődik tehát a repülési élmény. A személyzet személyesen köszönti őket a fedélzeten, élvezik a kellemes környezetet, kijelölt ülőhelyükhöz kísérik őket, és emellett biztonságban is érzik magukat. Nem véletlen tehát, hogy a repülőgépgyártók és légitársaságok ekkora gondot fordítanak a bejárati tér kialakítására.
Bővebben 
 

Fal- és padlóburkolat

A nagyvonalú térélményt kínáló megnövelt személyes terület és poggyásztér, a könnyebben elérhető tárolórekeszek, a jól hallható tájékoztatók és az utasok biztonságos elkísérése ülőhelyükhöz – a Diehl Aviation kínálatában az összes ilyen innovatív megoldás megtalálható.
Bővebben 

Hátsó terület

A légitársaságok között könyörtelen verseny folyik, ezért csak a kiválóság és a hatékonyság hozhat sikert. A Diehl Aviation olyan lehetőségnek tekinti ezt az igényes piaci környezetet, ahol alaposan át lehet gondolni a meglévő megoldásokat.
Bővebben 

Cabin Management System

A Cabin Area Network System and Services (CANSAS, Utastér hálózati rendszerek és szolgáltatások) az utastérben használt nagysebességű nyílt hálózati platform, amely rengeteg alkalmazást és funkciót futtat egy nyílt Linux ökoszisztémán, többek között harmadik fél alkalmazásait is. A nem alapvető funkciók mellett a hagyományos utastérvezérlő funkciókat is ellátja.
Bővebben 

You are currently using an outdated Internet browser, which is no longer supported for technical reasons. To use the Diehl website right, please use a modern browser in the latest version, such as Edge, Chrome, Firefox or Safari.

Consent

We would like to use Google Analytics to optimise the design of our website. Through this, Google collects data which is aggregated and made available to us as a statistical overview. By clicking "Agree", you consent to tracking by Google Analytics. This consent is voluntary and can be revoked at any time. If you click "Decline", no tracking will take place. For more information, please see our privacy policy.