Galley Bar Module

Galley Bar Module Galley Bar Module

Meglévő terek, amelyeket újra felfedeztek

Ha például egy repülőtér várótermében asztalitenisz-bajnokságot rendeznek az indulási kapuknál, akkor az a terület a rendezvény idejére sporthelyszínné változik át. Egy adott helyet tehát meglehetősen különböző funkciókkal lehet felruházni, így a hely átmenetileg új arculatot kap, legalábbis addig, ameddig más funkciót lát el.

Ezt a megközelítést vettük alapul a Galley Bar Module (konyha-bár modul) hasznosítási lehetőségeinél. Az elméleti térkoncepciókhoz műszaki fejlesztési feladatokat rendeltünk, és ezáltal egy nagy innovációs értékű, több szakmai ágat átfogó fejlesztési koncepciót hoztunk létre. A Comfort Galley Bar Module segítségével több funkcióval ellátható szolgáltatási pontot lehet létrehozni, amely egyaránt figyelembe veszi az utasok, a személyzet és a légitársaságok igényeit.

A modult meglévő fedélzeti konyhák dupla rekeszkocsijába lehet beépíteni. Így a kocsi tetején munkapult keletkezik, amely önkiszolgáló pontként olyan új közösségi teret hoz létre az utasok számára, ahol igen könnyen elröpül az idő. A másik lehetőség, hogy egy recepciós pultként, ételek elkészítésére vagy bárként használható értékes, bővített munkaterületet biztosítunk a személyzet számára. A Galley Bar Module belsejében összecsukható polcok találhatók, amelyeket tárolásra, vámmentes termékek bemutatására vagy egyéb célra lehet használni. Az eszköz számos előnyt biztosít a légitársaságok számára. Retrofit megoldásként egyszerűen beépíthető meglévő konyhákba, vagy a hasznosítható utastér csökkentése nélkül bővítheti a kétfolyosós repülőgépek bejárati területének használati lehetőségeit.

Kommunikációra, pihenésre, vásárlásra szolgáló közösségi tér és utaskényelmet fokozó bár; a személyzet fedélzeten végzett munkáját további átalakítási idő ráfordítása nélkül támogató újabb lehetőség, illetve olyan hely, ahol a többletszolgáltatások biztosítása új bevételi forrásokat kínál a repülőgép üzemeltetőjének: a Galley Bar Module sokrétű felhasználhatósága a repülőgépiparban alkalmazott változatos fejlesztési koncepciók mintapéldája.